Μην τον χάσει και αυτόν

Ο Μολέντο δεν υπογράφει συμβόλαιο επέκτασης συνεργασίας και τα δυσοίωνα σενάρια φουντώνουν καθώς ο μάνατζερ του ψάχνεται στην Τουρκία, σύμφωνα με δημοσίευμα. Πάντως, ο θηριώδης αμυντικός έχει συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο με το τριφύλλι, όμως όσο δεν το κάνει και σε γραπτό, τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

Οι πράσινοι έχουν συμφωνήσει στα “λόγια” με τον Μολέντο για παραμονή του στην ομάδα ως το 2020, αλλά όχι και στα “έργα”, δηλαδή επί του προκειμένου στα γραπτά. Πρέπει να υπάρξουν ανάλογες κινήσεις για να μην βρεθεί ο σύλλογος προ νέων δυσάρεστων εκπλήξεων.

Πάντως ως τώρα ο εκπρόσωπός του, δεν έχει καμιά ενδιαφέρουσα πρόταση, οπότε ο Παναθηναϊκός δεν έχει “άμεσο” κίνδυνο για φυγή του παίκτη.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...