Μήνυση Αλαφούζου στον Μαρινάκη!

Να τραβήξει τα άκρα στις υποθέσεις οι οποίες ταλανίζουν τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι διατεθιμένος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να καταπολεμήσει την διαφθορά με κάθε δυνατό τρόπο…


Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ θα καταθέσει σήμερα μηνυτήρια αναφορά εναντίον του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, εναντίων στελεχών της ΕΠΟ ενώ θα καταθέσει μήνυση και εναντίον διαιτητών!

Εκτός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη η μηνυτήρια αναφορά (όπως είπαμε και παραπάνω) θα γίνει και στους εισαγγελείς Τσιμπλάκη και Πούλιο, δύο άνθωποι οι οποίοι ελέγχονται για απόκρυψη στοιχείων.

Αυτές οι κινήσεις δείχνουν την πρόθεση του κ.Αλαφούζου να ανοίξει εκ νέου τον φάκελο “koriopolis”, μετά τα αθωωτικά βουλεύματα για γνωστά πρόσωπα τα οποία έχουν εμπλοκή και στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Το νομικό τμήμα του Παναθηναϊκού, (το οποίο θα συνοδεύσει τον Γιάννη Αλαφούζο στον Άρειο Πάγο), αναμένεται να επικαλεστεί την οικονομική ζημιά της «πράσινης» ΠΑΕ, αλλά και την πλήρη απαξίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στη μηνυτήρια αναφορά συν τοις άλλοις θα υπάρχουν και διάλογοι από τις συνομιλίες στο σκάνδαλο koriopolis, οι οποίες ναι μεν έχουν απομαγνητοφωνηθεί αλλά ουδέποτε είδαν το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για διαλόγους, τους οποίους ουδέποτε δεν έχει λάβει σοβαρά υπόψη της η δικαιοσύνη…

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...