Μήτογλου: «Αν είμαστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες θα πετύχουμε τον στόχο μας»

Ο Ντίνος Μήτογλου, μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα για την 17η αγωνιστική της EuroLeague (30/12, 20:00) και στάθηκε στα σημεία τα οποία θα κρίνουν την αναμέτρηση.

Αναλυτικά:

Για τον τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού από τον Παναθηναϊκό: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Ερυθρός Αστέρας βασίζεται πολύ στο physical παιχνίδι και ειδικά στην έδρα του παίζει πολύ σκληρά. Νομίζω ότι αν είμαστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες και παίξουμε όπως πρέπει στο physical κομμάτι, τότε θα πετύχουμε τον στόχο μας»

Για τις αλλαγές του Ερυθρού Αστέρα: «Εμείς προετοιμαζόμαστε σε κάθε ματς βάσει της εικόνας που έχουν οι ομάδες στα τελευταία παιχνίδια τους. Έτσι κάναμε και αυτή τη φορά ανεξαρτήτως αλλαγών. Σίγουρα η αλλαγή του προπονητή θα παίξει ρόλο, ενώ και ο Νοκό που θα βρω αντίπαλό μου είναι ένας πολύς δύσκολος αντίπαλος. Παίζει με πολύ ενέργεια και δύναμη όπως όλη η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα και θα πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια αυτή».

Για το 2020«Ήταν μια περίεργη και ιδιαίτερη χρονιά για όλους μας. Κρατάμε το γεγονός ότι ξεκίνησε και πάλι η σεζόν και παίζουμε μπάσκετ και αυτό που θέλουμε όλοι στην ομάδα είναι να «κλείσουμε» τη χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα».