Μήτογλου: «Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε μετά την ήττα στη Βαρκελώνη»

Ο Ντίνος Μήτογλου αναφέρθηκε, μέσα από το blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, για τη βελτιωμένη εικόνα του «Εξάστερου» στη νίκη επί της Μπάμπεργκ. 

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Καλησπέρα σας,

Το ευχάριστο είναι πως η ομάδα μας αντέδρασε σωστά μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στη Βαρκελώνη. Αρχικά στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια στον αγώνα απέναντι στη Μπάμπεργκ, όπου πήραμε δύο σημαντικές νίκες, μη δίνοντας το δικαίωμα στους αντιπάλους μας να πιστέψουν ότι μπορούν να πετύχουν κάτι.

Σίγουρα, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, τα οποία είμαι βέβαιος ότι θα παρουσιάσουμε στη συνέχεια. Ακολουθεί μια ιδιαίτερα απαιτητική εβδομάδα, που περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες, δύο για την Ευρωλίγκα, με την ΤΣΣΚΑ και τη Φενέρ και δύο για το ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Γυμναστικό Λάρισας / Φάρο και τον Προμηθέα Πάτρας.

Είναι η πρώτη εβδομάδα με διπλά ματς στην Ευρωλίγκα για αυτή τη σεζόν και θα πρέπει να δούμε πως αντιδράσουμε. Επιβάλλεται να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε.

Βέβαια, με αυτά τα παιχνίδια θα ασχοληθούμε από Δευτέρα. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα της Λάρισας. Είναι μια νεοφώτιστη ομάδα, που διαθέτει καλό υλικό και έναν έμπειρο κόουτς. Όπως είναι λογικό απέναντι στον Παναθηναϊκό θα θελήσουν να δείξουν τις δυνατότητές τους αγωνιζόμενοι χωρίς άγχος.

Στόχος μας είναι να παίξουμε καλά, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να φτάσουμε στη νίκη ικανοποιώντας τους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος