Μήτογλου: «Να η ευκαιρία μας»

    Ο διεθνής παίκτης του Παναθηναϊκού δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για την επιστροφή στην ενεργό δράση και τις σκέψεις του για την νέα σεζόν

    Αναλυτικά όσα είπε ο Ντίνος Μήτογλου:

    «Η αλήθεια είναι ότι έχει αλλάξει τελείως η ταυτότητας της ομάδας. Έφυγαν παίκτες «κλειδιά» και πρέπει να τους αναπληρώσουμε. Θα πρέπει να βγάλουμε πάρα πολύ ενέργεια σε άμυνα και επίθεση. Ένα παιχνίδι που μου ταιριάζει π[ολύ. Αυτό είναι το «θέλω» του προπονητή μας και αυτό προσπαθεί να μας περάσει από την αρχή της σεζόν. Στο χέρι μας είναι πως θα κυλήσει η σεζόν» είπε ο Ντίνος Μήτογλου και υπογράμμισε «Τώρα είναι η ευκαιρία μας για εμάς να βγούμε μπροστά. Τώρα που δεν έχουμε μπροστά μας παίκτες σαν τον Καλάθη. Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε να πάρουμε τον Παναθηναϊκό στις πλάτες μας. Αυτός είναι ο ρόλος μας και είναι σπουδαίος. Και φέρει μαζί του και μεγάλη ευθύνη.

    Σχολιάζοντας την καραντίνα τόνισε:

    «Ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό που ζήσαμε. Κάτσαμε μέσα στο σπίτι για πάνω από έναν μήνα και ένιωσα ότι γύρισε ο κόσμος ανάποδα. Ένιωσα σαν να έχω τελειώσει από το μπάσκετ. Κάτι που δεν μπορώ καν να σκεφτώ. Τουλάχιστον μόλις άνοιξαν κάποιες εγκαταστάσεις άρχισα σιγά σιγά να γυμνάζομαι για να κρατηθώ σε φόρμα. Αλλά αν δεν πιάσεις μπάλα αυτό δεν είναι αρκετό».