Μιγιάτοβιτς: «Έκπληξη ότι ο Οσμάν δεν υπέγραψε με ομάδα του ΝΒΑ»

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς, αναφέρθηκε στην επιλογή του Τσεντί Οσμάν να αφήσει το ΝΒΑ για τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο τουρκικό Eurohoops:
«Ο Οσμάν και εγώ μιλήσαμε για διαφορετικά πράγματα. Μάλιστα, μιλήσαμε πρόσωπο με πρόσωπο ή στο τηλέφωνο περίπου 10-15 φορές αυτό το καλοκαίρι.
Ο Τσεντί και εγώ μιλάμε πάντα κι αυτό το καλοκαίρι δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Ανταλλάσσουμε ιδέες, εκφράζουμε τις σκέψεις μας για το τι συμβαίνει.
Ναι, ήμουν σε επαφή με τον Τσεντί κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Παρόλα αυτά, το είπα στον Τσεντί ότι εξεπλάγην που δεν υπέγραψε με καμία ομάδα του ΝΒΑ. Ήμουν σίγουρος ότι θα συνέχιζε στο ΝΒΑ.
Όπως είπα, δεν περίμενα ότι δεν θα έμενε στο ΝΒΑ. Έτυχε όμως και υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό, φυσικά ήταν δική του απόφαση. Πήγε σε ένα σπουδαίο προπονητή και τον τελευταίο πρωταθλητή της Εuroleague.
Οπότε μερικές φορές συμβαίνουν τέτοια πράγματα (η μετάβασή του στον Παναθηναϊκό) δεν ήταν έκπληξη για μένα. Η πραγματική έκπληξη ήταν ότι ο Τσεντί δεν υπέγραψε με καμία ομάδα του ΝΒΑ στις αρχές του καλοκαιριού».
Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!
Διαβάστε επίσης…
- Νύχτες ευρωπαϊκές, ονειρεμένες!
- Έκανε το πρώτο βήμα για τους τελικούς
- Η… εκτόξευση του Παναθηναϊκού στο UEFA Ranking
- Sold Out το Μετς για τον πρώτο ημιτελικό!
- Αναγεννημένος Ρενάτο Σάντσες: Η πιο γεμάτη σεζόν της τετραετίας με τον Παναθηναϊκό







