Μικάελσεν: «Θα εκπλαγεί στη Λεωφόρο ο Πούκι»

Ο Γιαν Μικάελσεν σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» μίλησε για τον Τεέμου Πούκι ενώ σχολίασε και την εξέδρα στην Λεωφόρο.

Αναλυτικά:

Για το αν μοιάζει ο Πούκι με τον Μπεργκ: «Είναι διαφορετικοί παίκτες, ο Μπεργκ είναι δυνατός. Ο Πούκι είναι πιο μικρόσωμος και με καλή κίνηση χωρίς την μπάλα. Αλλά ταυτόχρονα και πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Αυτή τη στιγμή είναι στα καλύτερά του και αν συνεχίσει σε αυτήν την κατάσταση θα είναι καλός και για τον Παναθηναϊκό. Είναι επιθετικός που μπορεί να σκοράρει από το πουθενά και είναι και αρκετά γρήγορος».

Για το αν μπορεί να τον βοηθήσει η ατμόσφαιρα της Λεωφόρου: «Εξαρτάται από τον παίκτη. Πιστεύω, πάντως, ότι μπορεί να εκπλαγεί από την ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο και γενικότερα για το πώς αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Εμένα προσωπικά μου λείπει πολύ η ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο. Έπαιζα πάντα με πολύ πάθος και δύναμη. Μου λείπουν οι σπουδαίες ευρωπαϊκές μας βραδιές. Ήταν κάτι απίστευτο που θα θυμάμαι πάντα».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...