«Μιλάει με Λάτση και Θεοδωρόπουλο ο Γιαννακόπουλος για την ΚΑΕ – Πάνω από 15 μύρια το μπάτζετ του χρόνου»!

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στον ραδιοφωνικό σταθμό «Over FM» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται σε επικοινωνία με τους Σπύρο Λάτση και Σπύρο Θεοδωρόπουλο, για πιθανούς συμπαίκτες στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φαίνεται να δρομολογεί την επιστροφή του στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και αναζητεί συμπαίκτες για να τον στηρίξουν οικονομικά. Ο μεγαλομέτοχος του «Εξάστερου» βρίσκεται σε συνομιλίες με τον Σπύρο Λάτση και τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο.

Στην εκπομπή τονίστηκε πως δεν υπάρχει ακόμη κάποια οριστική συμφωνία αλλά μόνο διαπραγματεύσεις. Σε περίπτωση που προχωρήσει το «deal» το μπάτζετ θα κινηθεί στα 15-18 εκατομμύρια ευρώ. Η πλειοψηφία των μετοχών θα παραμείνει στα χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Όσον αφορά τον Σπύρο Λάτση, ο ίδιος πριν έναν χρόνο, μετά από αρκετά έτη προσπάθειας, το κτήριο ραδιοτηλεόρασης στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις πέρασε στα χέρια του, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει σε ότι αφορά τα συμφέροντά του στην περιοχή του ΟΑΚΑ.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.