Μίλησαν και τα βρήκαν Φώτσης-Μπουρούσης!

  Σύμφωνα με εγχώριες πληροφορίες ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε με τον Αντώνη Φώτση και η παρεξήγηση λύθηκε, με τους δύο πρώην συμπαίκτες να τα βρίσκουν.

  Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στην «Cosmote TV» το βράδυ της Τρίτης (29/9), στην οποία μίλησε για το περιβόητο πούλμαν του 2017 μετά την ήττα αποκλεισμό από την Φενέρ με 3-0.

  «Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να ταξιδεύω. Είτε οδηγούσα, είτε με πήγαιναν με το λεωφορείο το ίδιο ήταν. Ήταν μια απόφαση του προέδρου. Να σου πω κάτι; Και εγώ το ίδιο μπορεί να έκανα. Δεν ήταν στην μούρλα. Στην πορεία έμαθα ότι ήταν φυσιολογικό. Δεν τον δικαιολογώ, δεν τον γλείφω. Να το πω απλά: και εγώ το ίδιο θα έκανα. Και εσύ το ίδιο θα έκανες. Γιατί, όταν πληρώνεις παίκτες και ξενυχτούν μετά από ήττα αποκλεισμού, το ίδιο θα έκανες και χειρότερα», ανέφερε ο έμπειρος σέντερ.

  Τα λόγια του φαίνεται πως ενόχλησαν τον Αντώνη Φώτση, ο οποίος τοποθετήθηκε με σκληρό τρόπο μέσω των social media αναφέροντας:

  «Επειδή βλέπω πολλούς μάγκες που βγαίνουν στην τηλεόραση μετά από χρόνια και μιλούν γενικά και αόριστα και γλείφουν, ένα έχω να τους πω. Χαίρομαι που το μόνο κοινό που έχουμε είναι ότι παίζουμε μπάσκετ! Έτσι γενικά και αόριστα εγώ!».

  Ο Φώτσης βέβαια δεν είχε κατονομάσει τον αποδέκτη του μηνύματος αυτού με το μυαλό όλων να πηγαίνει στον Μπορούση, με τον ίδιο να απαντά άμεσα εξηγώντας πως ουδέποτε θα υπονοούσε κάτι για τον πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική, στον Παναθηναϊκό και στην Αρμάνι. 

  «Επειδή πολλές φορές μιλάω τόσο άμεσα, σαν να γνωρίζομαι με όλο τον κόσμο χρόνια, όσοι με ξέρουν φυσικά και κατάλαβαν πως ποτέ δεν υπονόησα κάτι για τον Αντώνη. Για όσους δεν με ξέρουν θα το πω τώρα: “Δεν υπονόησα κάτι για τον Αντώνη”. Καλά να είστε όλοι!», έγραψε ο σέντερ από την Καρδίτσα, με στόχο να… ρίξει τους τόνους. 

  Τελικά, η παρεξήγηση λύθηκε οριστικά. Καθώς οι δυο τους επικοινώνησαν και έλυσαν την παρεξήγηση με τον Φώτση μάλιστα να «κατεβάζει» και την ανάρτησή του.

  Μάλιστα, κανόνισαν να συναντηθούν και από κοντά, για να μιλήσουν για ό,τι συνέβη και να θυμηθούν τα παλιά ως φίλοι και συμπαίκτες. 

  Έτσι, με αυτόν τον τρόπο η φωτιά έσβησε… πριν φουντώσει για τα καλά

  sofa offers
  Loading...
  Translate »