Μιλόγεβιτς: «Έπεσε στην παγίδα ο Παναθηναϊκός, θα ταλαιπωρηθεί πολύ!»

  Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς σε συνέντευξή του, αναφέρθηκε στα εγκλήματα του Αλαφούζου, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να βλέπουν ζωγραφιστό τον Βαζέχα!

  Χαρακτηριστικά δήλωσε:

  Για την μάχη του τίτλου στη Σερβία με τον Ερυθρό Αστέρα:

  «Υπάρχουν και τα πλέι οφ. Εμείς κοιτάμε να κερδίσουμε και να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι».

  Για το χρονικό διάστημα που θα μείνει στην Κύπρο:

  «Δεν θα δώσουμε φιλικό παιχνίδι, την Κυριακή γυρνάμε στο Βελιγράδι και ακολούθως θα δώσουμε φιλικά παιχνίδια στην Τουρκία».

  Για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό:

  «Ο Παναθηναϊκός έπεσε στην παγίδα που έπρεπε να πέσει. Κοιτάξτε, νομίζω ότι ο κ. Αλαφούζος έχει κάνει εγκλήματα. Είναι δυνατό ο κύριος Βαζέχα να μην είναι στον Παναθηναϊκό και να αφήνουν τον άνθρωπο να πηγαίνει αριστερά, δεξιά; Ποιοι είναι τώρα στον Παναθηναϊκό, δεν τους ξέρει κανένας! Το ξέρετε ότι δεν θέλετε να δουν ούτε ζωγραφιστό τον Βαζέχα στον Παναθηναϊκό; Μα είναι δυνατόν; Κάποιοι δεν τον θέλουν γιατί λέει αυτό που νιώθει για τον Παναθηναϊκό. Θα ταλαιπωρηθεί πολύ η ομάδα».

  Για το αν του έχει αρέσει κάποιος ποδοσφαιριστής στην Κύπρο για να τον πάρει στο Βελιγράδι:

  «Υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές αλλά δεν κοιτάμε ποδοσφαιριστές από την Κυπριακή αγορά. Είναι δύσκολο, μόνο 4 ξένους δικαιούμαστε».

  Για το μήνυμα του στο κόσμο της Ομόνοιας:

  «Τους αγαπάω πολύ. Να στηρίζουν την ομάδα. Κάποτε θα έρθουν καλύτερες μέρες, να κάνουν υπομονή».

  Γιατί έφυγε από την Ομόνοια:

  «Το ξέρετε ότι ούτε τότε έλεγα πράγματα. Ήθελα να φέρω την ηρεμία. Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα. Δεν ήθελα να πω πολλά. Χρειάζεται μια ομάδα να έχει τεχνικό διευθυντή, βοηθά τον προπονητή ο οποίος δεν έχει τόσο χρόνο να δει παίκτες. Εγώ πρώτος σήκωσε το χέρι να έρθει τεχνικός διευθυντής. Πρότειναν τον κύριο Νταμπίζα. Ήθελε όλη την εξουσία στα χέρια του και εγώ δεν δέχθηκα. Δεν μπορεί αυτός να έχει την εξουσία και η διοίκηση του την έδωσε. Εγώ ήθελα κάποιους να μείνουν, τους έδωσα κάποια ονόματα. Ήθελε να φύγει ο Ασίς και δεν ήθελα εγώ. Ήθελα να μείνει σε άλλο πόστο να με βοηθά, να είναι το δεξί μου χέρι γιατί όλα θα μάθουν από αυτόν. Μόλις το κατάλαβα ότι δεν θα ήταν καλά τα πράγματα για μένα, δεν ήθελα να πάρω την ευθύνη. Δεν ήθελα να φέρνει τους παίκτες και εγώ να κάνω τον προπονητή. Μίλησα με τον κ. Βαζέχα και τους συνεργάτες μου και αποφασίσαμε να φύγουμε. Η διοίκηση μου πρότεινε συμβόλαιο αλλά δεν ήθελα να μείνω για τα λεφτά. Κατάλαβα ότι η δουλειά μου δεν θα ήταν όπως την ήθελα. Πέρασε καιρός από τότε. Η αλήθεια είναι αυτή, δεν ήθελα να πάρω ευθύνη για κάποιον άλλο».

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »