Μήνυμα ενότητας από Μιχαλαριά

Για όλους και για όλα αποφάσισε να μιλήσει ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς, ο οποίος πραγματοποίησε συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Να θυμίσουμε ότι τα τελευταία γεγονότα με το κλείσιμο της Θύρας 13 αλλά και 14 του γηπέδου της Λεωφόρου έχουν εξοργίσει τους πάντες στον Αθηναϊκό σύλλογο.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς αποφάσισε να μιλήσει για όλους και για όλα στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ενώ παράλληλα ανέφερε και ποιο είναι το μυστικό για να πετύχει ο Παναθηναϊκός τη δικαίωσή του. Συγκεκριμένα όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας θα πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι γιατί μόνο τότε θα κερδίσει τη μάχη που έχει ξεκινήσει ο σύλλογος απέναντι στον Υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Για τις ενδεχόμενες αντιδράσεις που θα υπάρξουν από την πλευρά των οργανωμένων:

 

«Αυτή την στιγμή όλοι μιλάμε ως οπαδοί του Παναθηναϊκού. Και μέλος στη Θύρας 13, όχι ενεργό πια αλλά είναι στην καρδιά μου. Είμαι 100% σίγουρος ότι θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Όλοι περιμένουν ότι θα υπάρχουν αντιδράσεις και ακραίες αντιδράσεις. Αν και βέβαια ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει δείξει ένα ένστικτο και συγκρατείται όταν φτάνει στα άκρα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μείνουμε στις παραινέσεις. Με συζητήσεις με πρόσωπα όχι μέσω δηλώσεων από τα ραδιόφωνα. Το οργανωμένο τμήμα των οπαδών λατρεύει τον Παναθηναϊκό και είμαι σίγουρος και αυτός.

 

Πάντα φοβάσαι ότι μπορούν να ξεφύγουν τα πράγματα. Αλλά έχω και εμπιστοσύνη. Εγώ πίστευα ότι το συλλαλητήριο έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα. Και ακόμη δεν είμαστε σίγουροι τι θα γίνει. Πρέπει να γίνει κατά τη γνώμη μου και να έχει συγκεκριμένους αποδέκτες. Αυτή την στιγμή απέναντι στον ΠΑΟ είναι η κυβέρνηση. Γιατί αυτή μπορεί να συνετίσει την ΕΠΟ.

 

Όσες διαφορές και αν υπάρχουν ανάμεσα σε Παναθηναϊκούς όταν υπάρχουν τέτοια ζητήματα τότε όλοι είμαστε ενωμένοι. Όταν υπάρχει κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό είμαστε όλοι ένα και απέναντι σε ένα μέτωπο. Επειδή και οι οργανωμένοι καταλαβαίνουν τα πράγματα αυτά θα υπάρχει κάτι σαν μια αυτοδιαχείριση».

-Εάν τον φοβίζει το ενδεχόμενο να υπάρξουν προκλήσεις από αγνώστους στο συλλαλητήριο;

 

«Φυσικά και με φοβίζει το τι θα γίνει έξω από το γήπεδο σε ένα συλλαλητήριο. Μπορεί να εγγυηθεί κάποιος ότι δεν θα υπάρχουν προκλήσεις από κάποιους; Από αστυνομία από άλλους; Ο κόσμος έχει φτάσει στα όριά του. Δεν πιστεύω ότι θα φτάσουμε σε αυτές τις καταστάσεις».

 

-Εάν πιστεύει ότι πρόκειται για σχέδιο «επιστροφής του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ»:

 

«Απολύτως… Βλέπω ότι όλες οι κινήσεις που γίνονται η κυβέρνηση θέλει να ωθήσει τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ για να συντηρηθεί. Έχετε δει πως είναι το ΟΑΚΑ; Οι χώροι του γύρω από αυτό; Η Λεωφόρος δεν είναι το γήπεδο που εμείς ονειρευόμαστε για τον Παναθηναϊκό αλλά είναι σε καλύτερη κατάσταση. Το ΟΑΚΑ έχει ένα τεράστιο λειτουργικό κόστος. Υπάρχει η ΑΕΚ με ένα μικρό αντίτιμο και ο μπασκετικος Παναθηναϊκός μόνο που προσφέρουν λεφτά».

 

-Εάν έχει αποφασιστεί το πότε και το που θα γίνει συλλαλητήριο;

 

«Όχι. Αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι στη Βουλή το συλλαλητήριο του ΠΑΟ».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...