Μήνυμα για ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό έστειλε ο Πελεκούδας! (pic)

  Ένα ιδιαίτερο μήνυμα μέσω social media έστειλε ο παίκτης βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Πελεκούδας.

  Ο Έλληνας κεντρικός αυτόν τον καιρό απολαμβάνει τις διακοπές του. Σύντομα θα επιστρέψει στην Αθήνα ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Παρόλα αυτά το «τριφύλλι» δεν φεύγει από το μυαλό του. Άλλωστε είναι, δηλωμένος, φίλος της ομάδας.

  Για αυτό και νωρίτερα σήμερα έκανε μια δημοσίευση με ιδιαίτερη σημασία. Πιο συγκεκριμένα ο «Πέλε» ανάρτησε μια φωτογραφία από το σποτ για τον «Ενιαίο και Αδιαίρετο Παναθηναϊκό». Πρόκειται για σποτ που είχε δημοσιευτεί μαζί με την καμπάνια του «PAO ALIVE». Στην εικόνα φαίνεται ο ίδιος και η λέξη «ενιαίος».

  Δείτε παρακάτω την δημοσίευση:

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »