«Μίνιμουμ 1.500.000€ θα πάρει από την Euroleague ο Παναθηναϊκός»!

Μεγάλη αύξηση στα έσοδα του λόγω της συμμετοχής του στην Ευρωλίγκα θα δει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσίευμα.

Παρακάτω το δημοσίευμα του «nova.rs»:

«Η οικονομική κρίση εξαιτίας της επιδημίας του κωρονοϊού έχει επηρεάσει αρκετές ομάδες και οργανισμούς αλλά όχι την Euroleague και τις δύο διοργανώσεις της. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες η διοργανώτρια αρχή θα αυξήσει τα έσοδα των ομάδων. Οι ομάδες που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο θα λάβουν το λιγότερο 1.500.000 ευρώ , ενώ οι ομάδες χωρίς εγγυημένο συμβόλαιο θα λάβουν 500.000 ευρώ».

Το δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας: «Μία επιπλέον αλλαγή προς όφελος των ομάδων (πέρα από το ποσό που λαμβάνει κάθε ομάδα για κάθε νίκη, κάτι που προϋπήρχε) είναι το bonus κατάταξης. Η ομάδα που θα τερματίσει στην 14η θέση της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης θα λάβει επιπλέον 150.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα για κάθε θέση πιο ψηλά θα αυξάνεται και το ποσό με την ομάδα που θα φτάνει στην κορυφή να λαμβάνει ακόμη 1.500.000 ευρώ».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.