Μήπως έφτασε η ώρα να ξαναβγούμε στους δρόμους;

Ο Παναγιώτης Δημητρόγλου σχολιάζει την ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού και καλεί τον κόσμο να (ξανά) βγει στους δρόμους για να αναπνεύσει το «τριφύλλι».

Η αλήθεια είναι καλώς ή κακώς πως η εν λόγω ανακοίνωση έπρεπε να έχει δημοσιευτεί εδώ και χρόνια… αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. Η Θύρα 13 άναψε την σπίθα και πλέον ο κόσμος του Παναθηναϊκού, που διαρκώς ζητούσε μία αφορμή για να βγει στους δρόμους, δεν έχει καμία δικαιολογία.

Δυστυχώς τα προβλήματα δεν λύνονται μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, τα «λάικ», τα σχόλια… και τα «έλεος». Οι πιέσεις ασκούνται και θα ασκούνται παντοτινά μόνο στους δρόμους. Έφτασε η ώρα να δείξει ο κόσμος του Παναθηναϊκού την δύναμη που διαθέτει, έφτασε η ώρα να ξυπνήσει ο «γίγαντας» που τα τελευταία 6 χρόνια βρίσκεται σε αδράνεια.

Έφτασε η ώρα για πράξεις, όλοι μαζί – ενωμένοι – συσπειρωμένοι να… πολεμήσουμε Θεούς και δαίμονες, κυβερνήσεις και οικογένειες για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός εκεί που ανήκει!

Η Θύρα 13 καλεί ΟΛΟ τον κόσμο του Παναθηναϊκού, οργανωμένους και μη, στις 14:00 στο ιστορικό μας γήπεδο όπου από εκεί θα ξεκινήσει μία μηχανοκίνητη πορεία με κεντρικό αίτημα την παράδοση των μετοχών της ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη.

Τέλος η αδιαφορία, τέλος η αδράνεια… «Ο Παναθηναϊκός σου σε χρειάζεται…»

Η Ανακοίνωση της Θύρας 13:

6 χρόνια από τότε που ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλαβε τις τύχες του Παναθηναϊκού μας και οι δόξες – οι νίκες – οι χαρές – η ευτυχία, λέξεις ταυτόσημες με το ιστορικό όνομα του συλλόγου, έχουν αντικατασταθεί με τη μιζέρια, την εξαθλίωση, την κατάντια. Στην αρχή πιστέψαμε, μετά κάναμε υπομονή, αλλά προδοθήκαμε και σίγουρα αδρανήσαμε και εμείς τα τελευταία χρόνια.

Ήρθε πια η ώρα για πράξεις. Αρχής γενομένης από την Κυριακή 22/9, που καλούμε όλο τον κόσμο της θύρας 13 και του Παναθηναικού στις 14:00 στο γήπεδο της Λεωφόρου σε μια μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας όπου ειρηνικά θα φωνάξουμε και θα απαιτήσουμε τα αυτονόητα: να αποχωρήσει ΤΩΡΑ από την ΠΑΕ ο κύριος υπεύθυνος της σημερινής κατάστασης (ας πάει στα τσακίδια) και να παραδώσει τις μετοχές του στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ. Έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια έχει αποτύχει παταγωδώς όσον αφορά την ομάδα και σύντομα θα μας οδηγήσει στα βράχια…καλύτερα οι μετοχές να ανήκουν στο Σύλλογο παρά σε αυτόν… Στη συνέχεια θα πάμε όλοι μαζί στο κλειστό του ΟΑΚΑ να τιμήσουμε και εμείς από την πλευρά μας τους αξέχαστους δικούς μας ανθρώπους: τον Παύλο και τον Θανάση που τους αγαπήσαμε όσο κανέναν άλλο…Μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ θα πάμε στη Λεωφόρο να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα με τον ακατανόμαστο. Από τους συνδέσμους μας δεν θα πάει κανείς στο γήπεδο, κανείς δεν θέλει να συμμετάσχει σε αυτήν την κωμωδία που έχουν στήσει οι παίχτες και η διοίκηση.

Η αποχή ισχύει μόνο για το ντέρμπι και όχι για όλα τα παιχνίδια…

ΑΘΗΝΑ ΘΥΡΑ 13
ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΘΥΡΑ 13
ΠΑΤΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 13
WEST BLOCK ΘΥΡΑ 13
ΘΥΡΑ 13 ΕΠΑΡΧΙΑΣ
ΘΥΡΑ 13 ΚΥΠΡΟΥ
ΘΥΡΑ 13 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »