Μήτογλου: «Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου»!

Διαβάστε το blog του Ντίνου Μήτογλου στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφορικά με την νίκη του Παναθηναϊκού στο Καλίνιγκραντ αλλά και την ερχόμενη αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Καλησπέρα σας,

Επιστρέφουμε από το Καλίνιγκραντ. Μια πόλη διαφορετική την οποία κανένας μας δεν είχε επισκεφτεί στο παρελθόν. Σίγουρα αυτή μας η επίσκεψη μας έφερε γούρι καθώς πήραμε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της ΤΣΣΚΑ.

Ήταν ένα συγκλονιστικό ματς το οποίο κρίθηκε στην παράταση. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και καταφέραμε να κερδίσουμε. Βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ που οδήγησαν τον αγώνα στην παράταση όπου επίσης ήμασταν εξαιρετικοί.

Θεωρώ πως αξίζαμε να κερδίσουμε. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου και πήραμε αυτή τη μεγάλη νίκη. Λίγες ομάδες παίρνουν κερδίζουν εκτός έδρας την ΤΣΣΚΑ αλλά θα πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα.

Η χαρά μας πρέπει να κρατήσει για λίγες μόνο ώρες. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο ματς απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ και ειδικά στην έδρα της αποκτά ακόμη μεγαλύτερη δυναμική.

Θα πρέπει να συνεχίσουμε σε ίδιους ρυθμούς, να παίξουμε με σοβαρότητα για να πάρουμε τη νίκη.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος».