Μίτσελ: «Όταν είπα λάθος αναφερόμουν στο διαιτητικό»

Κωλοτούμπα άλλου επιπέδου από τον Μίτσελ, ο οποίος τα… άλλαξε αναφορικά με το πέναλτι του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

Για την φάση του πέναλτι και η δήλωση του: «Είπα ότι με θυμώνει το αποτέλεσμα. Όταν είπα λάθος αναφερόμουν στο διαιτητικό. Κάποιος που έχει παίξει ποδόσφαιρο δεν μπορεί να μεταφράσει την φάση αυτή σαν πέναλτι. Είναι ασαφές το ότι ενώ αρχικά έδωσε φάουλ, στη συνέχεια καταλόγισε πέναλτι».

Για την δήλωση του Βρέντζου που κάνει λόγο για αποχώρηση από το πρωτάθλημα: «Εγώ ασχολούμαι με τα αγωνιστικά, αλλά στηρίζω τις αποφάσεις τις διοίκησης. Υπάρχουν πράγματα που δεν καταλαβαίνω. Σαν προπονητής θέλω να τονίσω ότι είμαι θυμωμένος για το γεγονός ότι γίνονται λάθη που μας στερούν βαθμούς. Νομίζω ότι δεν χωράει συζήτηση στο ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος».

Για το αν ηρέμησε τους παίκτες του στα αποδυτήρια και αν μπορεί να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην μάχη του πρωταθλήματος: «Πραγματικά είχα πει από πριν ότι θα κάνουμε ένα καλό ματς. Είναι φυσιολογικό οι παίκτες μου να είναι θυμωμένοι και εκνευρισμένοι. Νομίζω ότι αν το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο τότε δεν θα γινόταν θέμα. Είναι λίγο ύποπτο που ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Έρχονται ξένοι διαιτητές για να μην υπάρχουν υποψίες. Αλλά σήμερα δεν μπορώ να μην έχω. Είναι λογικό οι παίκτες να είναι θυμωμένοι γιατί έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια σήμερα. Είναι κρίμα να στερούνται το αποτέλεσμα από μια τέτοια απόφαση».

Για το αν κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος και για τη συνέχεια: «Αν παίζουμε σε 11 αντιπάλους τότε το μέλλον θα είναι καλό. Η διαφορά μας είναι 10 βαθμοί, αλλά οι ουσιαστική διαφορά δεν είναι τόση. Στα τελευταία μας παιχνίδια λέμε κάθε φορά ότι το τελευταίο είναι το καλύτερο. Αν βλέπουμε την ομάδα μέσα 5 εβδομάδες αυτή την βελτίωση, τότε αξίζει η προσπάθεια που κάνουμε».

Για το αν αυτό τον θυμό των παικτών του μπορεί να τον μεταφράσει σε ενέργεια: «Φυσικά θα πάμε στον Λεβαδειακό με την ίδια ακριβώς νοοτροπία. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε όπως παίξαμε και σήμερα».