Μητσοτάκης: «Εγκληματική οργάνωση ενώ ο Ολυμπιακός έχει 3 σερί πρωταθλήματα; – Νομίζουν ότι επειδή έχουν μία ομάδα και ΜΜΕ μπορούν να εκβιάζουν»

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου για την επίθεση που δέχεται η κυβέρνηση από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

 «Το άκουσα και εγώ. Εγκληματική οργάνωση κατά τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού τα τελευταία τρία χρόνια που έχει πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός πώς υπάρχει, όταν η ομάδα έχει πάρει 3 σερί πρωταθήματα; Αυτό ως προς το συγκεκριμένο. Περιμένω να καταδικαστεί με απόλυτη σαφήνεια. Κάποιοι έχουν μπλέξει τους ρόλους του. Νομίζουν ότι επειδή έχουν μια ομάδα ή ΜΜΕ ή και τα δύο, μπορούν να υπονομεύουν, να εκβιάζουν, να διαμορφώνουν απόψεις  και να καθορίζουν το τι θα κάνει η χώρα. Οι ρόλοι του καθενός είναι καθορισμένοι. Η κυβέρνηση έχει λαϊκή νομιμοποίηση. Δεν είναι φορείς των δικών του συμφερόντων και πιέζουν την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση ούτε δέχεται πιέσεις ούτε εκβιάζεται. Να αναλογιστούν όλοι ποιοι είναι οι ρόλοι τους. Η χώρα έχει πληρώσει ακριβά τέτοιες λογικές».