Μητσοτάκης: «Χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός θα έχει το σπίτι που του αξίζει»

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον καθιερωμένο εβδομαδιαίο απολογισμό που κάνει και αναρτά στα κοινωνικά δίκτυα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, δηλώνοντας την χαρά του που ένας ιστορικός σύλλογος θα αποκτήσει το σπίτι που του αξίζει.

  Ο πρωθυπουργός έκανε για άλλη μία Κυριακή τον εβδομαδιαίο απολογισμό του στα Social Media και σε αυτόν της Κυριακής των Βαΐων, αναφέρθηκε και στις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού και τις πρόδρομες εργασίες που ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες, παρουσία και στελεχών της κυβέρνησης.

  Ανέφερε -μεταξύ άλλων- πως ένα όνειρο χρόνων για τις εκατοντάδες των φίλων του Παναθηναϊκού, θα γίνει πραγματικότητα, γεγονός που τον κάνει χαρούμενο αφού μία ιστορική ομάδα, όπως τόνισε ο ίδιος, θα αποκτήσει το σπίτι που της αξίζει.

  Αναλυτικά η αναφορά του πρωθυπουργού για το γήπεδο στον Βοτανικό:

  «Αν κάτι μπορεί να περιγραφεί με τη λέξη «οδύσσεια», αυτό είναι η ιστορία του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού. Έπειτα από 20 χρόνια απίστευτων παλινωδιών, το όνειρο των εκατοντάδων χιλιάδων φίλων των Πρασίνων γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Την Πέμπτη ξεκίνησαν στο Βοτανικό οι πρόδρομες εργασίες διαμόρφωσης του χώρου που θα κατασκευαστεί το νέο, υπερσύγχρονο, διεθνών προδιαγραφών, και 40.000 θέσεων γήπεδο του ΠΑΟ.


  Και ταυτόχρονα, μία ολόκληρη περιοχή που μέχρι σήμερα ψυχορραγούσε θα αναπτυχθεί, θα αποκτήσει υποδομές, δίκτυα κοινής ωφέλειας, κοινόχρηστους χώρους πρασίνου. Πρόκειται για μία μεγάλη αστική παρέμβαση – διπλή γιατί περιλαμβάνει και την αναδιαμόρφωση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Όλα τα έργα, συνολικού προϋπολογισμού 123 εκατομμυρίων ευρώ, θα χρηματοδοτηθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και το πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων. Δεν έχω κρύψει τις ποδοσφαιρικές προτιμήσεις μου, αλλά αυτό δεν μειώνει καθόλου τη χαρά μου που μία ιστορική ελληνική ομάδα με πολλές διακρίσεις θα έχει επιτέλους το σπίτι που της αξίζει».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια