Μιχαλαριάς: «Να τιμωρούνται οι διαιτητές που κάνουν λάθη»

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη. Ηλίας Μιχαλαριάς τόνισε πως πρέπει να τιμωρούνται οι διαιτητές που κάνουν συνεχής λάθη.

Αναλυτικά:

«Στη Γλυφάδα είχαμε πάλι μια περίπτωση διαιτητικού λάθους, που ουσιαστικά έκρινε τον αγώνα. Είναι ένα λάθος που επαναλαμβάνεται για τον Παναθηναϊκό. Μέσα σε έναν χρόνο έχουμε τρία πολύ σημαντικά διαιτητικά λάθη, τα οποία καθόρισαν σημαντικούς αγώνες. Ξεκινώντας από πέρυσι με τα πλέι οφ του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών όπου στο Ρέντη ο Παναθηναϊκός είχε δύο φάσεις στις οποίες αδικήθηκε από την διαιτησία και με αυτές τις φάσεις θα είχε πάρει τον αγώνα κατά πάσα πιθανότητα. Πριν από έναν μήνα περίπου στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό κι ενώ το σκορ είναι 23-23 κι 1-0 σετ υπέρ του Παναθηναϊκού, μια φάση που ήταν ένα μέτρο μέσα για τον Παναθηναϊκό, σφυρίχθηκε έξω».

«Θα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο πειθαρχίας. Κάπως θα πρέπει να τηρείται και η πειθαρχία στους διαιτητές. Όχι όλοι να κάνουν λάθη και συνέχεια σε βάρος του Παναθηναϊκού και να μην υπάρχει κάποια μορφή πειθαρχίας. Αυτό που ζητάμε από την ΚΕΔ και από την Ομοσπονδία είναι τουλάχιστον αυτή τη φορά να τιμωρηθούν οι διαιτητές και να αρχίσουν οι τιμωρίες και να ανακοινώνονται κιόλας».

«Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να διεκδικεί τίτλους. Έχουμε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία. Δε μπορούμε να έχουμε τις καλές ομάδες που είχαμε στο παρελθόν, όμως μας αφήνει μια γλυκιά γεύση το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και διεκδικεί τίτλους. Μπορεί να μην καταφέρνει να τους παίρνει και αυτό να δυσαρεστεί τους οπαδούς μας αλλά εγώ πιστεύω ότι ο επιμένων νικά». 

«Έχουμε ακόμη 2-3 που πρέπει να συμμαζέψουμε το σύλλογο. Το ζήτημα όμως είναι τώρα να καταφέρνουμε να συγκεντρώσουμε ακόμη περισσότερα χρήματα, περισσότερους χορηγούς, να μας βοηθήσουν ακόμη περισσότεροι άνθρωποι, που ήδη σιγά σιγά έχουν αρχίσει να μας βοηθάνε περισσότερο και να μπορέσουμε να πάμε μπροστά, να μαζέψουμε τους αθλητές εκείνους, ο προπονητής θα είναι ο ίδιος έτσι κι αλλιώς, ο Δημήτρης ο Ανδρεόπουλος, εφόσον το θέλει κι αυτός και να μπορέσει πάλι ο Παναθηναϊκός να ανέβει ψηλά και να πάρει τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα».

 «Θεωρώ ότι του χρόνου θα μπορέσουμε να πάμε ένα σκαλί παραπάνω. Άλλωστε, πέρσι σας έλεγα ότι στόχος είναι η όγδοη θέση, φέτος σας έλεγα ότι στόχος είναι η έβδομη θέση, η άνετη παραμονή, του χρόνου ο στόχος είναι η έκτη θέση. Δε θα είναι το φαβορί του χρόνου ο Παναθηναϊκός αλλά πιστεύω θα έχει περισσότερες αξιώσεις για να διεκδικήσει κάποιο τίτλο».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.