Μιχαλαριάς: «Το ποτήρι ξεχείλισε»

Οι εξελίξεις κατά του Παναθηναϊκού και της Θύρας 13 τρέχουν από τις αποφάσεις που παίρνει ο Υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Ηλίας Μιχαλαριάς έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για όλες τις εξελίξεις που έχουν λάβει χώρα τις τελευταίες ημέρες.

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Ηλίας Μιχαλαριάς, ο οποίος σαφώς ενοχλημένος από την όλη κατάσταση των αποφάσεων του Υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή αποφάσισε να πει δύο λόγια με γραπτή ανακοίνωση. Λόγια, τα οποία σίγουρα θα συζητηθούν, καθώς όπως φάνηκε το ποτήρι έχει ξεχειλίσει για τους ανθρώπους και τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Όταν το 1966, πριν από 50 χρόνια, κάποιοι νέοι άνθρωποι με κοινά ιδανικά ίδρυαν τη θύρα 13, μάλλον δεν φαντάζονταν ότι το 2016 θα έφτανε να τα βάλει μαζί της μια ολόκληρη κυβέρνηση».

 

Και συνέχισε: «Είναι μια παράλογη, άδικη, εκδικητική απόφαση που ρίχνει λάδι στη φωτιά και μόνο χειρότερα μπορεί να κάνει τα πράγματα. Και μάλιστα μια μέρα μετά τη νέα σκανδαλώδη εύνοια υπέρ του Ολυμπιακού. Με την απόφαση Κοντονή προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από το ασφαλιστικό και τα άλλα μεγάλα προβλήματα, να εξαγριώσουν τους Παναθηναϊκούς και να τους εξωθήσουν στα άκρα και βέβαια να ικανοποιήσουν την αγαπημένη ομάδα του Δημοσίου».

 

Ενώ, τέλος: «Δεν πρέπει να τους περάσει. Αυτή η κατάσταση αρρωσταίνει ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό, αρρωσταίνει ακόμα περισσότερο την ελληνική κοινωνία. Ως εδώ. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αντιδράσει –αλλά να αντιδράσει με καρδιά και με μυαλό».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...