Μολίνς: «Πρέπει να είμαστε στην κορυφή, όχι στον πάτο»

Δηλώσεις του Γκιγκέρμο Μολίνς για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Παναιτωλικό.

ναλυτικά:

Για το ματς: «Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι σήμερα, ξεκινήσαμε καλά, αλλά προηγήθηκαν και μετά χαθήκαμε από το ματς. Έκαναν και πάλι ευκαιρίες, πέτυχαν και δεύτερο γκολ και μετά πάλι εξαφανιστήκαμε. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί».

Για τα διοικητικά: «Δεν θέλω να σχολιάσω την διοικητική κατάσταση, προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και μένουμε συγκεντρωμένοι. Φυσικά και αισθανόμαστε πίεση, είμαστε Παναθηναϊκός και θέλουμε να είμαστε στην κορυφή, όχι στον πάτο. Έχουμε πολλούς καινούριους παίκτες και πολύ σκληρή δουλειά να κάνουμε. Δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο και να το κάνω ακόμα καλύτερα από σήμερα».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.