Μολό: «Δεν είμαι ψεύτικος – Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας σήμερα» (pic)

Ο Γιοάν Μολό με μια μακροσκελή ανάρτηση στο instagram μίλησε για την, όχι πετυχημένη χρονιά, για την κριτική που δέχθηκε στην αρχή της σεζόν αλλά και για τους αφανής ήρωες στην ομάδα.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Μολό:

Άμα μου ζητούσατε να διαλέξω μια φωτογραφία που θα περιγράφει τα συναισθήματα μου αυτή τη σεζόν θα ήταν αυτή. Πιέζομαι πολύ, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Χρησιμοποιώ τα social για να δείχνω την χαρά μου, την λύπη μου και δεν είμαι κωμικός για να προσποιηθώ κάτι που δεν είμαι. Δουλεύουμε σκληρά για να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας κάτι που δεν έγινε φέτος, όμως από σεβασμό προς εκείνους θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας εάν δεν θέλουμε να έχουμε ξανά τα ίδια αποτελέσματα. Καταλαβαίνω απόλυτα την κριτική γιατί αυτή η ομάδα αξίζει μόνο επιτυχίες.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ”αφανείς ήρωες” πίσω μας. Αξίζετε τον σεβασμό μου γιατί όταν δεν είμαστε καλά, είστε πάντα εκεί για να μας ενθαρρύνετε να συνεχίσουμε. Για κάποιους ανθρώπους το ποδόσφαιρο είναι εγωισμός, όμως για εμένα είναι οικογένεια γιατί έτσι είναι όταν μπαίνει μπροστά το συναίσθημα. Δεν έχουν σημασία τα λεφτά, έχει το αποτέλεσμα. Θέλω τα παιδιά μου να είναι περήφανα για εμένα επειδή θα είμαι 100% αληθινός. Κάποιες φορές γίνομαι ΄΄κακός” γιατί μου αρέσει να τα δίνω όλα. Δεν είμαι ψεύτικος. Δεν θα τα παρατήσω ποτέ. Το σκοτάδι πάντα λάμπει στο φως. Πρέπει να τα δώσομε όλα σήμερα και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».