Μοναδική επιτυχία για τον Κώστα Γκελαούζο!

Ο Κώστας Γκελαούζος που είναι αθλητής του Παναθηναϊκού, συμμετείχε στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και κατάφερε να πετύχει τόσο για τον ίδιο όσο και για το τμήμα στίβου του τριφυλλιού μια πολύ σημαντική και μοναδική διάκριση.

Ο Έλληνας πρωταθλητής βγήκε πρώτος μεταξύ των ομοεθνών του στον Μαραθώνιο που έλαβε μέρος, καθώς ολοκλήρωσε τα 42,195 χιλιόμετρα σε 2 ώρες, 27 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα. Μια τεράστια επιτυχία τόσο για τον ίδιο τον Γκελαούζο όσο και για το τμήμα στίβου του Παναθηναϊκού.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Samuel Kalalei αποδείχθηκε «ακούραστος» και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο, καθώς τερμάτισε σε 2:12:16.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...