Μωραΐτης: «Είμαι έτοιμος για τον Παναθηναϊκό»

  Ο Δημήτρης Μωραΐτης μίλησε στο Sportal για την Εθνική μας ομάδα, την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αλλά και την συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη.

  Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Sportal:

  Για το πως βίωσε το καλοκαίρι με την κλήση του στην Εθνική και την μεταγραφή στον Παναθηναϊκό:

  «Όχι δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο αυτό το καλοκαίρι. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ για όλα. Πρώτα η Εθνική με την οποία θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό και μετά ακολουθεί ο Παναθηναϊκός».

  Σενγκέλια για Παναθηναϊκό: «Πρέπει να συμφωνήσουν και οι τρεις πλευρές για να υπάρξει deal»

  Για τον αναβαθμισμένο ρόλο του στην Εθνική:

  «Με ενθουσιάζει. Δεν με αγχώνει κάτι τέτοιο. Είναι το μπάσκετ, αυτό που αγαπάμε. Δεν χρειάζεται άγχος. Ανυπομονώ και είμαι ενθουσιασμένος που θα έχουμε μεγαλύτερο βάρος στις πλάτες μου».

  Για το… πρόγευμα της Εθνικής στο ΟΑΚΑ:

  «Με πάει καλά να ξέρεις το ΟΑΚΑ. Θα μπω έτοιμος στον Παναθηναϊκό. Και στην Εθνική. Έκανα και προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό πριν και έχω δουλέψει αρκετά».

  Για τον Βασίλη Σπανούλη:

  «Σίγουρα με ανέβασε επίπεδο. Με πίεζε και μου μιλούσε καθημερινά. Με βοήθησε και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα για την στήριξη και όλους τους προπονητές μου».

  https://www.youtube.com/watch?v=xXrgRbuKZB0&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.sportal.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια