Ποια είναι η σχέση της Μπανταλόνα με τον Παναθηναϊκό

Ο πρόεδρος της Μπανταλόνα μίλησε στο Sportal.gr για τον Παναθηναϊκό και τη φιλοξενία στην Αθήνα.

Στον Παναθηναϊκό AKTOR αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Μπανταλόνα, Χουάν Αντόνιο Μοράλες, μιλώντας στο Sportal.gr, με αφορμή την παρουσία της ισπανικής ομάδας στην Αθήνα. Ο ισχυρός άνδρας του καταλανικού συλλόγου στάθηκε στη στάση των «πράσινων», οι οποίοι διευκόλυναν την αποστολή της ομάδας του, σε μια κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

Θύρα 13: Η ανάρτηση της για την διακοπή του τελικού!

Όπως αποκάλυψε στο Sportal.gr, η Μπανταλόνα χρειάστηκε χώρο για προπόνηση και απευθύνθηκε στον Παναθηναϊκό, με το αίτημα να γίνεται άμεσα δεκτό: «Ήρθαμε από τη Δευτέρα λόγω των πτήσεων και χρειαζόμασταν χώρο για προπόνηση. Το ζητήσαμε και μας άφησαν το γήπεδο. Τους ευχαριστήσαμε και εκείνοι μας ευχαρίστησαν που τους ευχαριστήσαμε».

Θέλεις να ενημερώνεσαι για τα νέα της ομάδας σου με ένα μήνυμα; Τότε κάνε κλικ εδώ και μπες στη μεγαλύτερη Παναθηναϊκή κοινότητα.

Αναφερόμενος στις σχέσεις των δύο ομάδων, ο Μοράλες ξεκαθάρισε στο Sportal.gr πως δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο παρελθόν, ωστόσο οι συνθήκες έφεραν τις δύο πλευρές πιο κοντά: «Νομίζω ότι προέκυψε τώρα, από τις συνθήκες».

Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

Διαβάστε επίσης…

Ο Παναγιώτης Δημητρόγλου είναι ιδρυτής και αρχισυντάκτης του Prasinoforos.gr, του ανεξάρτητου Παναθηναϊκού site που δημιούργησε το 2014. Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων στην Καστοριά, συνδυάζει μια δεκαετία εμπειρία στην αθλητική δημοσιογραφία με γνήσιο πάθος για το «τριφύλλι». Καλύπτει όλες τις εκφάνσεις του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, μέχρι τα ερασιτεχνικά τμήματα.