Μούλη: «Συγκινητική η στήριξη του κόσμου, σας ευχαριστούμε όλους»

  Η Ρούλα Μούλη σε δηλώσεις τις στο pao1908 ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη στον Ερασιτέχνη αλλά και τους Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Τάκη Μαλακατέ. Φυσικά ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενη που συνεχίζει στον Παναθηναϊκό.

  Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ρούλα Μούλη είπε:

  «Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια που συνεχίζω στον Παναθηναϊκό! Είναι πολύ μεγάλη τιμή να φοράς την φανέλα του Παναθηναϊκού και να αγωνίζεσαι γι’αυτόν τον Σύλλογο!

  Μετά την περσινή διακοπή όλων των διοργανώσεων ήρθε η ώρα να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία! Ανυπομονώ να παίξω πάλι μπροστά στους φιλάθλους μας, από τους οποίους περιμένουμε να στηρίξουν ακόμα μια φορά την προσπάθειά μας!

  Μέχρι στιγμής η στήριξη του κόσμου είναι συγκινητική με τις ανανεώσεις και τις νέες εγγραφές, σας ευχαριστούμε πολύ όλους!

  Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του κ. Γιαννακόπουλου που φρόντισε 2 χρόνια να μην μας λείψει τίποτα και να επιστρέψουμε εκεί που αρμόζει στον Σύλλογο, αλλά και τη νέα διοίκηση, του κ. Μαλακατέ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου! Περιμένω να σας δω όλους στο γήπεδο».

  sofa offers
  Loading...
  Translate »