Μουράτος: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός – Να ζήσουμε τη στιγμή»

Ο πάικτης του Λαυρίου, Βασίλης Μουράτος, έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ενόψει της έναρξης των τελικών της Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα! Άπαντες στην ομάδα είμαστε ενθουσιασμένοι που θα βρεθούμε πρώτη φορά στους τελικούς του Πρωταθλήματος. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, σε όλα τα μέλη της ομάδας. Νιώθω υπερήφανος και χαρούμενος για αυτά που καταφέραμε τη φετινή χρονιά.

Μπροστά μας έχουμε την τελική φάση, μια σειρά αγώνων απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ γεγονός που αν το λέγαμε στην αρχή της χρονιάς δεν θα το πίστευε κανείς. Είμαστε εδώ και θέλουμε να ζήσουμε τη στιγμή.

Γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να απολαύσουμε κάθε στιγμή των τελικών και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κόσμο για όλη την αγάπη, το σεβασμό και τη θετική ενέργεια που έχουμε εισπράξει όλον αυτό τον καιρό! Η σειρά των τελικών είναι μια γιορτή και υπόσχομαι να τους προσφέρουμε όμορφο θέαμα αντάξιο των προσδοκιών τους!»