Μούλη: «Άδικο να αντιμετωπίζεται το γυναικείο μπάσκετ έτσι»!

  Η Ρούλα Μούλη στην συνέντευξή στο Basket247.gr της τόνισε πως είναι άδικο να αντιμετωπίζεται το γυναικείο μπάσκετ με αυτόν τον τρόπο. Επίσης μίλησε για τις επιπτώσεις του lockdown και όχι μόνο.

  • Αρχικά πως αντιδράσατε στο άκουσμα του «λουκέτου» στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών;

  «Σίγουρα το να βιώνουμε κάτι τέτοιο δεύτερη φορά είναι στενάγχωρο. Την πρώτη διεκόπη οριστικά το πρωτάθλημα ενώ τώρα είχαμε μόλις ξεκινήσει. Στην ουσία είχαμε προλάβει να παίξουμε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα κυπέλλου, οπότε το γεγονός είναι πολύ δυσάρεστο σίγουρο για όλες τις ομάδες και τους προπονητές και μας φέρνει σε απόγνωση μιας και δεν ξέρουμε πως θα αντιμετωπιστεί και μέχρι τώρα δεν έχει αντιμετωπιστεί κάπως.»

  • Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι δεν θεωρείστε επαγγελματίες όπως αντίστοιχα στην Basket League;

  «Για το τυπικό του θέματος δεν θεωρούμαστε επαγγελματίες στα χαρτιά, καθώς όλες οι άλλες υποχρεώσεις που έχουμε και εμείς απέναντι στο άθλημα στο οποίο υπηρετούμε είναι επαγγελματικές. Από την στιγμή που οι προπονήσεις είναι καθημερινές και κάποιες μέρες είναι διπλές, οι αγώνες είναι εκτός Αθήνας και κάποιες ομάδες συμμετείχαν και στην Ευρώπη όπως ο Ολυμπιακός. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το δικό μας πρωτάθλημα αντιμετωπίζεται έτσι, είναι άδικο. Με Αμερικανίδες ή και Ευρωπαίες παίκτριες επίσης από την στιγμή που έχουν την δυνατότητα να παίξουν στην Ελλάδα.»

  Δείτε όλη την συνέντευξη εδώ