• Monday, September 16, 2019

Μπαλτάκος: «Αν ο Γιαννακόπουλος θέλει τον Ερασιτέχνη… παραιτούμαστε αύριο!»

Mpaltakos giannakopoulos

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος απάντησε στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να κάνει «μπάσιμο» στον Ερασιτέχνη σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά:

Για τις 1.000 αιτήσεις που του ζητήθηκαν σήμερα: «Πραγματικά ήρθε ένας κύριος στα γραφεία του Ερασιτέχνη και ζήτησε χίλιες αιτήσεις, αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω ασφαλώς ποιος τον έστειλε. Για πρακτικούς λόγους βέβαια δεν μπορούν να του δοθούν τόσες πολλές, ενώ δεν γνώριζε μάλλον ότι είναι πιο απλό να μπεις στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού και να εγγραφείς μέλος από εκεί. Να αναφέρω όμως ότι δεν υποννοώ σε καμία περίπτωση ότι είναι άνθρωπος του κ. Γιαννακόπουλο αυτός ο κύριος που ήρθε. Αν θέλει ο κ. Γιαννακόπουλος να αναλάβει τον Ερασιτέχνη, δεν χρειάζεται να τυπώσει αιτήσεις γιατί προφανώς δεν θα πάμε σε εκλογές με κάποιον απέναντί του. Εμείς θα παραιτηθούμε αμέσως εφόσον αποφασίσει να μπει και ευχόμαστε να γίνει κάτι τέτοιο, θα το θεωρήσω και προσωπική μου επιτυχία να επιστρέψει στον Ερασιτέχνη αυτή την εποχή η οικογένεια Γιαννακόπουλου».

Για τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Ερασιτέχνη: «Είναι λιγότεροι από 300 τη δεδομένη στιγμή».

Για το ενδεχόμενο εμπλοκής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Μιλάω στον σταθμό σας αυτή τη στιγμή επειδή είναι μια είδηση που μεταφέρατε εσείς από εδώ νωρίτερα και βεβαίως δεν υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο. Μας χαροποιεί πολύ αυτό το ενδεχόμενο, κανένας Παναθηναϊκός δεν αρνείται ότι η προοπτική να αναλάβει τον Ερασιτέχνη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι κάτι πάρα πολύ θετικό. Η διοίκηση των οπαδών ας την πούμε που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι μια διοίκηση σωτηρίας, διαχειριστική θα έλεγα, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθει απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο στόχος ήταν να μην καταλήξει ο σύλλογος στο Πρωτοδικείο. Θεωρώ δεδομένο εγώ και όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού ότι η εμπλοκή του κ. Γιαννακόπουλου θα σημάνει αυτόματα εκμηδένιση του χρέους, αύξηση του μπάτζετ και μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα και θα νικάει τον Ολυμπιακό. Δεν είναι δυνατόν με την ιστορία και το όνομα που έχουν η οικογένειά του και αυτός να μπουν στον Ερασιτέχνη για να χάνουν από τον Ολυμπιακό. Εμείς έχουμε ένα μεγάλο αρνητικό ρεκόρ απέναντί του, το γνωρίζουμε και μας θλίβει, αλλά δυστυχώς είμαστε περισσότερο διαχειριστές και προσπαθούμε να κρατήσουμε δύο καρπούζια σε μια μασχάλη, δηλαδή την απομείωση του χρέους και τη διαχείριση της τρέχουσας κατάστασης. Θα παραχωρήσω συνέντευξη Τύπου μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όπου θα τα πούμε και πιο αναλυτικά».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.