Μπαλτάκος: «Ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι – Να αντικατασταθεί ο Σιδηρόπουλος»!

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει ο ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος κάλεσε την εκτελεστική επιτροπή να ψηφίσουν την αλλαγή του διεθνή διαιτητή από την αναμέτρηση της Κυριακής και παράλληλα όλες οι αναμετρήσεις των «Big – 5» να γίνουν με ξένους διαιτητές.

Η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής διεκόπη προκειμένου ο κ.Μπαλτάκος να επικοινωνήσει με τον Μπένετ με σκοπό την αλλαγή του Τάσου Σιδηρόπουλου.

Παράλληλα η προσωπική του δήλωση αναφέρει:

«Σχετικά με τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Α.Ε.Κ. για την 4η αγωνιστική της Super League 1, ούτε εγώ προσωπικά ούτε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνολικά, είχαμε την οποιαδήποτε γνώση ή σχέση.

Πρόκειται αποκλειστικά για απόφαση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) η οποία με βάση το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και τις συστάσεις της Ολιστικής Μελέτης λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα, άρα έχει και τη σχετική ευθύνη για τον συγκεκριμένο ορισμό».