Μπαρτζώκας για Σπανούλη-Πρίντεζη: «Ήταν βάρος στον Ολυμπιακό»

  Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σε συνέντευξη που παραχώρησε, κλήθηκε να σχολιάσει τις αποχωρήσεις του Βασίλη Σπανούλη και του Γιώργου Πρίντεζη από τον Ολυμπιακό.

  Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα «Sport24.gr»:

  Για το πόσο δύσκολο ήταν να διαχειριστεί τις αποχωρήσεις του Σπανούλη και του Πρίντεζη μέσα σε έναν χρόνο και αν υπάρχει σκιά τους στα αποδυτήρια: «Για το αν υπάρχει σκιά τους πρέπει να ρωτήσεις τους παίκτες. Στον σύλλογο υπάρχει σίγουρα και φαίνεται όποτε έρχονται στο ΣΕΦ. Υπάρχει η σκιά τους και έτσι πρέπει να είναι. Η ομάδα οφείλει να το κάνει. Θεωρώ σημαντικό το φιλικό για τον Σπανούλη στις 17 Σεπτεμβρίου.

  Τα πράγματα είναι απλά. Υπάρχει ρεαλιστική και συναισθηματική προσέγγιση στην δουλειά μου. Οφείλεις να είσαι ρεαλιστής. Η απόφαση των αποχωρήσεών τους είχε να κάνει με τον χρόνο. Και οι δύο τράβηξαν την καριέρα τους όσο μπορούσαν με τον καλύτερο τρόπο και την ρούφηξαν με το μεδούλι, Ήταν γεμάτοι από τον αθλητισμό.

  Η ομάδα έπρεπε να προχωρήσει μπροστά. Ακόμα και για αυτούς τους δύο θρύλους πιστεύω ότι οι ομάδες είναι πάνω από πρόσωπα. Μόνο οι ιδιοκτήτες και οι φίλαθλοι είναι από πάνω. Αφού αυτό πρεσβεύω, έπρεπε να το διαχειριστώ».

  Αταμάν: «Ήρθε η στιγμή ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στις επιτυχίες»

  Για το αν αισθάνθηκε ότι ήταν βάρος στην ομάδα στο τέλος οι Πρίντεζης και Σπανούλης: «Ξεκάθαρα και αυτό δεν έχει να κάνει με την κλάση τους. Το ίδιο πρόβλημα είχα και με τον Ναβάρο στην Μπαρτσελόνα. Όλοι οι προπονητές έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Οι θρυλικοί παίκτες, που στην κορύφωσή τους είναι πιο μεγάλοι από τον σύλλογο, είναι δύσκολο να τους διαχειριστείς. Έχουν μεγάλο “εγώ” και δεν είναι εύκολο να το διαχειριστούν. Αυτό ισχύει σε όλη την ζωή, σε πολιτικούς, σε όλους τους χώρους. Επιμένουν να κάνουν πράγματα που δεν μπορούν να υποστηρίξουν. Ένας ηθοποιός 75 χρονών δεν μπορεί να κάνει τον ζεν πρεμιέ, θα γελάει ο κόσμος.

  Ο Βασίλης και ο Γιώργος ήταν αναντικατάστατοι, θρύλοι. Δυστυχώς έπρεπε να γίνει αυτό. Ο Πρίντεζης πάντα βάσιζε το παιχνίδι του στην έκρηξη και την αποτελεσματικότητα. Ήταν 36 χρονών, δεν γινόταν να παίζει τόσο πολύ. Αυτό γίνεται και με τους σπρίντερ. Με την Euroleague να πάει στην ταχύτητα, τα χρόνια βαραίνουν διπλά».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια