Μπενίτεθ: «Μας ένοιαζε μόνο να κερδίσουμε» – Το σχόλιο για τον Βιλένα

    Ο Ράφα Μπενίτεθ απάντησε για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν κυνήγησε το τρίτο γκολ που θα του έδινε την τρίτη θέση.

    Ο Ράφα Μπενίτεθ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου σε ερώτηση του Αριστοτέλη Παπαδόπουλου και του «PFS» για το γεγονός ότι η ομάδα δεν κυνήγησε ένα τρίτο γκολ απάντησε χαρακτηριστικά:

    ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

    Στην Πορτογαλία και ο αδερφός του Γιώργου Βαγιαννίδη!

    «Είναι άστοχο ότι δεν κυνηγήσαμε ένα τρίτο γκολ. Μετά το γκολ με το οποίο ισοφάρισε ο αντίπαλος, μας ένοιαζε απλά να κερδίσουμε. Είχαμε να διαχειριστούμε δύο ατυχή περιστατικά νωρίς στην αναμέτρηση με τον τραυματισμό των Σφιντέρκσι και Πάντοβιτς, ενώ αγωνιστήκαμε και με ένα σχήμα με πολλές αλλαγές.

    Θέλεις να ενημερώνεσαι για τα νέα της ομάδας σου με ένα μήνυμα; Τότε κάνε κλικ εδώ και μπες στη μεγαλύτερη Παναθηναϊκή κοινότητα.

    Αναφορικά με την χρησιμοποίηση του Βιλένα στο αρχικό σχήμα απάντησε:

    «Από την ημέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό βλέπω ότι ο Βιλένα, έχει δείξει καλό πρόσωπο στις προπονήσεις, προσπαθεί συνέχεια και νομίζω ότι μπορεί να μας βοηθήσει πολύ ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

    Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

    Διαβάστε επίσης…

    Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του ΠΔΜ. Αρθρογραφώ στο Prasinoforos.gr, καλύπτοντας την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με έμφαση στο ρεπορτάζ, την ανάλυση και την τεκμηριωμένη ενημέρωση. Στόχος μου, η αξιόπιστη δημοσιογραφική προσέγγιση και η ανάδειξη όλων των πτυχών που αφορούν τον σύλλογο.