Μπενίτεθ: Το σχόλιο του μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Ράφα Μπενίτεθ έσπευσε να σχολιάσει την αποψινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αναμετρήθηκαν απόψε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Αμφότεροι και για διαφορετικούς λόγους ήθελαν το τρίποντο της νίκης, όμως ο Παναθηναϊκός χάρις στα γκολ των Πάντοβιτς και Γέντβαι επικράτησε με 2-1 και πήρε τους πολύτιμους 3 βαθμούς.
ΑΕΛ: Σκληρή ανακοίνωση στο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό
Ο Ισπανός τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ράφα Μπενίτεθ έσπευσε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης να σχολίασει την εικόνα της ομάδας του στο αποψινό ντέρμπι.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Θεωρώ ότι κάθε αγώνας αναλύεται με βάση τις συγκεκριμένες που υπάρχουν. Είχαμε πολλούς περιορισμούς λόγω των τραυματισμών και μια δύσκολη εβδομάδα λόγω του αγώνα με τη Μάλμε, αλλά κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο που πιέσαμε, κάναμε φάσεις, είχαμε ένταση και περιορίσαμε τον αντίπαλο.
Εμείς καταφέραμε να δημιουργήσουμε επικίνδυνες καταστάσεις και στο τέλος του ημιχρόνου να πετύχουμε δύο γκολ που ήταν αρκετά για να μας δώσουν τη νίκη.
Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δεν είχαμε πολλές επιλογές αλλά όλοι προσπάθησαν και έδωσαν το 100%.
Σίγουρα υπήρχαν περίεργες συνθήκες, όμως για μένα είναι πολύ θετικό ότι ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις και όσο περισσότεροι παίκτες μπαίνουν στην εξίσωση τόσο μεγαλύτερος γίνεται ο ανταγωνισμός και πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες που μπήκαν, έπαιξαν κι ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα, για να έρθει η νίκη.»
Μη ξεχάσετε να δείτε πως διαμορφώθηκε η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ μετά την πολύ σημαντική αποψινή νίκη.
Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!
Διαβάστε επίσης…
- «Το παιχνίδι στη Λάρισα ήταν από τα τελευταία του Μλαντένοβιτς»!
- ΠΑΟΚ: Χάνει Γιακουμάκη – Τα δεδομένα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!
- Παναθηναϊκός: Έρχονται ηχηρές αποχωρήσεις – Η στάση Αλαφούζου προς τον Μπενίτεθ!
- Κουρμπέλης: «Είχα τσακωθεί με Μπόλονι – Του είχα πει “Ξέρεις που ήρθες;”»
- Ρενάτο Σάντσες: Ο Μπενίτεθ του δείχνει την… πόρτα της εξόδου







