«Μπλεξίματα» με Λεντέσμα για Παναθηναϊκό

Ακόμα ένας πονοκέφαλος προστέθηκε στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Κρίστιαν Λεντέσμα αποφάσισε να διεκδικήσει ορισμένες οφειλές του.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός ισχυρίζεται πως δεν έχει λάβει τα χρήματα, τα οποία είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να στείλει επιστολές στην FIFA, UEFA και ΕΠΟ.

Σύμφωνα με την LiveSport, οι «πράσινοι» είχαν συμφωνήσει να δώσουν με διακανονισμό ένα ποσό ύψους 156.669 στον Λεντέσμα με πέντε δόσεις, του οποίου η προθεσμία έληγε στις 15/7/2017. Μάλιστα, ανάλογο διακανονισμό είχαν κάνει και με τον μάνατζερ του παίκτη, του οποίου του οφείλουν ένα ποσό κοντά στις 10.000.

Όσον αφορά το Τριφύλλι, θα πρέπει να κανονίσει το θέμα έτσι ώστε να μην έχει θέμα με την άδεια και ταυτόχρονα την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...