«Μπλόκο από Χάποελ για Κάτας»!

    Αρνητική είναι η Χάποελ Ιερουσαλήμ για την αποδέσμευση του Όντεντ Κάτας, έτσι ώστε να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στον Παναθηναϊκό.

    Οι εξελίξεις τρέχουν στο θέμα του Όντεντ Κάτας για τον Παναθηναϊκό, με τις τελευταίες να μην είναι ιδιαίτερες θετικές για το «τριφύλλι».

    Συγκεκριμένα, το νέο δημοσίευμα που αναρτήθηκε από το sport5.co.il αναφέρει πως η Χάποελ Ιερουσαλήμ δεν προτίθεται να αποδεσμεύσει τον Ισραηλινό προπονητή στα μέσα της σεζόν.

    Έτσι, ο 46χρονος τεχνικός καλείται ουσιαστικά να επιλέξει αν θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ ή αν θα παραιτηθεί προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Πρωταθλητών Ελλάδας.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.