Μπόλονι: «Εκτός πραγματικότητας όσα γράφονται»

  Ο Λάζλο Μπόλονι σε δηλώσεις του τόνισε πως όλα όσα γράφονται για αποχωρήσει 8-10 παικτών δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

  Χαρακτηριστικά ανέφερε στα κανάλια Novasports:

  Για το ματς με την ΑΕΚ: 

  «Πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι. Ένα ντέρμπι ανάμεσα στις.. σημαιοφόρους του ποδοσφαίρου στην Αθήνα. Γι’ αυτό και εμείς θα το δούμε με σοβαρότητα, με έμπνευση και με τον τρόπο που θα μας κάνει πιο αγωνιστικούς και αυτούς που θα διεκδικήσουν με αξιώσεις τη νίκη!

  Η ΑΕΚ προέρχεται από ήττα, κόντρα στη Μπράγκα η οποία είναι μια εξαιρετική Πορτογαλική ομάδα αλλά δεν νομίζω πως αυτό θα επηρεάσει την απόδοσή της απέναντι σε εμάς!

  Δεν ξέρω το κατά πόσο κουρασμένοι θα; είναι οι αντίπαλοί μας έπειτα από τρια διαδοχικά παιχνίδια μέσα στη βδομάδα αλλά εκτιμώ πως έχει την εμπειρία και την ποιότητα στο ρόστερ της έτσι ώστε να το διαχειριστεί. Είναι μια ομάδα με πάρα πολύ δυνατή μεσαία γραμμή με έναν ικανό αρχηγό (Μάνταλος) ενώ εγώ ξεχωρίζω και τον Ρουμάνο (Νεντελτσεάρου) στο κέντρο της άμυνας.

  Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια νίκη σε ένα σπουδαίο παιχνίδι προκειμένου να μας βοηθήσει ψυχολογικά για τη συνέχεια. Γενικά δεν κάνω υπολογισμούς για το πως θα κυλήσει η σεζόν. Είμαστε ακόμα εύθραυστοι αλλά προχωράμε για το καλύτερο δυνατό κοιτάζοντας την πορεία μας από παιχνίδι σε παιχνίδι.

  Είχαμε μέσα στη βδομάδα κάποια προβλήματα με παίκτες που λόγω ασθενειών έχασαν μέρος των προπονήσεων όμως εκτιμώ πως στο ματς θα παραταχθούμε με σκοπό τη νίκη αρκεί να είμαστε καλοί,  να έχουμε μια σταθερά καλή απόδοση, να είμαστε επιθετικοί – κάτι που το βλέπω ολοένα και περισσότερο στα τελευταία ματς – και να έχουμε ως οδηγό την απόδοσή μας στο 20 ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο…»

  Για τα όσα γράφονται περί αποχωρήσεων και αν θα γίνουν μεταγραφές: 

  «Προχωράμε κάπως βιαστικά για να μιλήσουμε για μελλοντικές κινήσεις. Θα ήθελα εδώ να πω τρία πράγματα. Κατ΄ αρχήν διαβάζω πολύ λίγο και ενημερώνομαι ελάχιστα για το το γράφουν οι ελληνικές εφημερίδες, όμως κάπου γράφτηκε ότι ο στόχος είναι να φύγουν 8-10 παίκτες. Θα ήθελα να σας πω ότι αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεύτερον σε μία συνάντηση που είχαμε με τους παίκτες και μιλήσαμε για διάφορα θέματα αλλά και γι΄ αυτό της πειθαρχίας τους είπα ότι τους θέλω όλους. Και το τρίτο είναι ότι θα κοιτάξουμε να ενισχυθούμε την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, αλλά βεβαίως πάντα με τα χαρακτηριστικά και τα δεδομένα που έχουμε. Τώρα για το σε ποιες θέσεις δεν θα ήθελα να αναφερθώ»