Μπόλονι: «Με κάθε νίκη που παίρνουμε, κερδίζουμε χρόνο»

Οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι στην κάμερα της NOVA μετά την εντός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά:

«Θα μπορούσα να στοιχηματίσω πως θα είχαμε έναν σφιχτό αγώνα. Δεν βρισκόμαστε σε θέση να πούμε πως 3-4 σημαντικοί παίκτες μπορούν να βρίσκονται εκτός ομάδας. Αναφέρομαι στους Βέλεθ, Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη είναι οι παίκτες που φέρουν το βάρος στην ομάδα. Βεβαίως ένα από τα γκολ που σκοράραμε ακυρώθηκε ως οφσάιντ, όμως οι ευκαιρίες μας είχαν ουσία και πήγαμε καλά, άρα δημιουργήσαμε ευκαιρίες αν και το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερης ποιότητας κάναμε καλές προσπάθειες. 

Για τους μικρούς: «Δώσαμε χώρο σε νέους παίκτες και κατανοώ πως οι μικροί για να γίνουν καλοί παίκτες θέλουν χρόνο για να παίξουν. Το θέμα δεν είναι αν θα είχαν την δυνατότητα να προσπαθήσουν το θέμα είναι αν μπορούν ή όχι. Δεν μπορούμε να δεχθούμε να έχουμε 5 με 6 απουσίες. Με κάθε νίκη που παίρνουμε, κερδίζουμε χρόνο. Κερδίζουμε χρόνο και για τους σημαντικότερους παίκτες που είναι κουρασμένοι ή τραυματίες αλλά και να μπορέσουμε να οργανώσουμε το παιχνίδι μας με τους νεότερους παίκτες μας. Προσωπικά μπορώ πιο ήρεμα να γνωρίσω προσωπικά όλους τους παίκτες μου».