Μπόλονι: «Στις δυσκολίες οι πρωταγωνιστές σφίγγουν τα δόντια»

Οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι στην κάμερα της NOVA μετά την εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Βόλο.

Αναλυτικά:

«Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο όχι τόσο καλό, λίγο πιο αδύναμο θα το χαρακτήριζα καθώς δεν είχαμε μπει στο… πνεύμα του ματς. Ίσως αυτή η άνεση που υπήρχε στο μυαλό μας να μας εμπόδιζε στην αρχή, αλλά καταφέραμε και την ξεπεράσαμε. Δεν μιλήσαμε για τακτική, αλλά για νοοτροπία στο ημίχρονο».

Στις δυσκολίες οι πρωταγωνιστές σφίγγουν τα δόντια. Τους περιμέναμε στο κέντρο του γηπέδου και έτσι καταφέραμε να δείχνουμε πως δεν παίζαμε με λιγότερο παίκτη».

Για την επόμενη ημέρα είπε:

«Θα φτάσουμε στην… Αθήνα. Θα κοιτάξουμε να συγκροτηθούμε και να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα. Υπάρχει μια κόπωση, αλλά αυτή είναι η ίδια για όλες τις ομάδες. Δεν έχω την τέλεια φιλοσοφία, αλλά αυτό που μπορώ να κάνω είναι να κυνηγήσω η ομάδα μου να παίζει όπως στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, καθώς και στην αντίπαλη ομάδα».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.