Μποχωρίδης: «Νιώθω ότι γύρισα σπίτι μου»

    Ο πρώην «πράσινος» καλαθοσφαιριστής, Λευτέρης Μποχωρίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιστροφή του στον Άρη.

    Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ:

    Αρχικά είπε: 
    «H κατάσταση είναι πολύ διαφορετική. Ειδικά η τελευταία ήταν η πιο δύσκολη περίοδος γιατί η ομάδα τις πιο πολλές πάλευε για τη σωτηρία. Υγεία να έχουμε, να μπορέσουμε όλοι να γίνουμε ομάδα. Τώρα βρεθήκαμε όλοι μαζί. Έχουμε ένα μικρό χρονικό διάστημα μπροστά μας».

    ΚΑΕ: Στην Ακρόπολη η παρουσίαση της φανέλας!

    Για την υποδοχή και το θερμό χειροκρότημα που πήρε τη Κυριακή, στο φιλικό κόντρα στη ΤΣΣΚΑ:
    «Όμορφο συναίσθημα να γυρνάς στην ομάδα που έχεις μεγαλώσει και να σε υποδέχονται έτσι. Είναι κάτι μοναδικό. Ήταν λίγο περίεργο γιατί δεν έπαιζα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ήθελα πολύ».

    Για τους λόγους της επιστροφής του:
    «Εκτός από το ότι ο Άρης είναι η ομάδα μου και ότι εδώ πάντα θα είναι το σπίτι μου, σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του κόουτς Καστρίτη, αλλά και η συμμετοχή στο Eurocup, που δείχνει πολύ διαφορετικό όραμα από αυτό που είχα αφήσει τότε».

    0 0 Ψήφοι
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα ασχόλια