Μπουζούκης: «Θετικό ότι ήρθε ο κ. Αλαφούζος στο γήπεδο»!

  Ο Γιάννης Μπουζούκης μίλησε για την ήττα από την ΑΕΚ αλλά και για την παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου στο γήπεδο.

  Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Nova: 

  Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Η διαδικασία των play off είναι αρκετά δύσκολη να παίζεις Κυριακή Τετάρτη Κυριακή σίγουρα έχει βγει η κόπωση νομίζω παίζαμε με μία καλή ομάδα η οποία έχει κίνητρο και στόχο να διεκδικήσει την 2η θεση.  Είχαμε τις ευκαιρίες θεωρώ στο 1ο ημίχρονο να περάσουμε μπροστά στο σκορ δεν τις αξιοποιήσαμε έγινε και το πέναλτι στο τέλος  του ματς  και έτσι τελείωσε η ευκαιρία μας έστω να ισοφαρίσουμε».

  Για τα  πολλά αβίαστα λάθη: «Σίγουρα πιστεύω ότι παίζει ρόλο και η κόπωση εντάξει ποδόσφαιρο παίζουμε νομίζω είναι παιχνίδι λαθών θα τύχει να κάνεις λάθος ίσως βρεθήκαμε σε κακή μέρα σήμερα και τα κάναμε μαζεμένα».

  Τι έλειψε από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού εκτός από την φρεσκάδα; «Νομίζω η ουσία, γιατί όπως είπα και πριν είχαμε κάποιες ευκαιρίες που δεν τις αξιοποιήσαμε κατάλληλα και για αυτό στερηθήκαμε κάτι καλύτερο από αυτό το ματς».

  Για την παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου στο γήπεδο: «Είναι θετικό μήνυμα να βλέπουμε τον πρόεδρο μας στο γήπεδο και να μας παρακολουθεί».

  Μιλήσατε , είχατε την ευκαιρία, θα θέλατε να το δείτε και στο Κορωπί; «Εντάξει , τώρα αυτά είναι δικιά του επιλογή, εμείς δεν μπορούμε να πούμε κάτι, μπορούμε να μιλήσουμε για το σημερινό και είμαστε χαρούμενοι που τον είδαμε στο γήπεδο.»

  Για το συνεχές πρόγραμμα αγώνων και το ματς στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη: «Νομίζω ότι όλα τα ματς είναι δύσκολα , ανεξάρτητα από το πρόγραμμα , και για εμάς λέγανε ότι είναι δύσκολα και τελικά η ομάδα βρέθηκε να στέκεται τίμια σε κάθε αγώνα. Τώρα για το πόσο διαφορετική μπορεί να είναι η ομάδα στην Θεσσαλονίκη , δεν ξέρω , Σίγουρα θα δούμε και αυτό το ματς ξεχωριστά , όπως κάθε ματς στα play off και ελπίζουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

  Για τα νέα παιδιά και την ευκαιρία που πήραν στα play off: «Μαζικά δεν ήξερα αν τα νέα παιδιά θα αξιοποιήσουν την ευκαιρία στα play off  , αλλά σίγουρα όλοι βλέπουμε το ταλέντο αυτών των παιδιών και την θέληση και την δίψα. Νομίζω δεν υπάρχει καλύτερο δειγμα από αυτό των παιδιών να μπαίνουν και να στέκονται επάξια στον Παναθηναϊκό». 

  Η δικιά σας φουρνιά ή αυτή τώρα είναι καλύτερη; «Αυτό θα το κρίνετε εσείς».