Μπόζ: «Προτιμώ να δω το Άγιαξ – Παναθηναϊκός σε ασπρόμαυρο»!

Σε σαιτ της χώρας του και συγκεκριμένα  στο “VOELBALPRIMEUR.NL” μίλησε ο Πίτερ Μποζ για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορονοϊού. 

Συγκεκριμένα το πρωτάθλημα στην Γερμανία όπως αναφέρει το δημοσίευμα θα ξεκινήσει στις 9 Μαϊου και ο Ολλανδός τεχνικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν μίλησε για αυτό αναφέροντας πως υπάρχουν διαφορές για το πως βλέπουν τη κρίση του κορονοϊού στην Ολλανδία σε αντίθεση με την Γερμανία.

Ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Παναθηναϊκό εμμέσως, λέγοντας πως η ανάγκη για σπορ είναι τόσο μεγάλη που χιλιάδες Βέλγοι το 1971 προτίμησαν να δουν έναν εικονικό ποδηλατικό γύρο αντί να παρακολουθήσουν όπως αυτός τον τελικό του Άγιαξ με τον Παναθηναϊκό στο Γουέμπλεϊ ακόμα και αν στην τηλεόραση φαινόταν ασπρόμαυρος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι σημαντικό για τους Γερμανικούς συλλόγους να αρχίσουν να παίζουν και πάλι ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνω ότι παίζουμε ποδόσφαιρο χωρίς κοινό, αλλά οι ομάδες θα “πέσουν” λόγω της έλλειψης τηλεοπτικών χρημάτων. Όμως δεν μου αρέσει καθόλου, να παίζω σε ένα άδειο γήπεδο. Παρόλα αυτά, παίζουμε επαγγελματικό ποδόσφαιρο για το κοινό. Εκείνη την περίοδο παρακολουθούσα  επίσης στην τηλεόραση το Γιουβέντους-Ίντερ: απαίσιο (εννοεί το 1971). Από την άλλη πλευρά, η λαχτάρα για τα σπορ είναι προφανής. Εκατοντάδες χιλιάδες Βέλγοι παρακολουθούν έναν εικονικό γύρο ποδηλασίας και εγώ ο ίδιος παρακολουθούσα το Άγιαξ-Παναθηναϊκός, σε ασπρόμαυρο».

Πηγή: Trifilara.gr