«Μπαρκάρει» προς ΟΑΚΑ ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης – Στόχος και ο Γιώργος το καλοκαίρι

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «After» του «SDNA» ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης πιάνει ΟΑΚΑ ενώ θα γίνουν προσπάθειες για επιστροφή του αδελφού του, Γιώργου, πίσω στον Παναθηναϊκό.

Με τον Αργύρη Πεδουλάκη να έχει αναλάβει εν λευκώ την διαχείριση του αγωνιστικού τμήματος του Παναθηναϊκού στην προσπάθεια που γίνεται να ενισχυθεί ο ελληνικός κορμός των «πρασίνων» πέραν του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη ο «Άρτζι» θέλει να φέρει πίσω στον Παναθηναϊκό και τον αδελφό του Γιώργο.

Σχεδόν κλεισμένος ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης

Ο 23χρονος γκαρντ – φόργουορντ θεωρείται σχεδόν κλεισμένος για το καλοκαίρι και οι «πράσινοι» κάνουν έντονες προσπάθειες αυτές τις μέρες για να τον φέρουν άμεσα στην Αθήνα. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πιστεύουν πως μπορεί να βοηθήσει ακόμα και την φετινή σεζόν.

Στόχος για το καλοκαίρι και ο αδελφός του Γιώργος

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του «SDNA» στόχος για το καλοκαίρι είναι και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης που άρχισε τη σεζόν με τους Μιλγουόκι Μπακς και την ολοκλήρωσε με τρομερές εμφανίσεις με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Φυσικά, ο Γιώργος Καλαϊτζάκης εξακολουθεί να έχει ως προτεραιότητά του το ΝΒΑ. Όμως, ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα συζητήσεις μαζί του, καθώς θέλει να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα δίνοντάς του ενεργό ρόλο.

Εφόσον ο ταλαντούχος γκαρντ δεν βρει αυτό που θέλει στο ΝΒΑ είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό.