Μουνάφο: «Δεν πήγαμε στις οικογένειές μας για να ετοιμάσουμε αυτό το ματς»

  Ο Αργεντινός χαφ του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε στο θετικό αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα του και στον τρόπο με τον οποίο προετοιμάστηκαν για το συγκεκριμένο ματς.

  Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χουάν Μουνάφο στη κάμερα της Nova:

  «Καλή χρονιά σε όλους. Εμείς από νωρίς ετοιμάσαμε αυτό το ματς. Η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια, δεν έφυγε κανείς στις γιορτές, δεν πήγαμε στις οικογένειές μας. Αυτό μας βγήκε σε καλό. Θα μπορούσαμε να βάλουμε το γκολ, είχαμε φάσεις. Δύσκολος αντίπαλος, μεγάλη ομάδα, καλή αρχή για εμάς πρέπει να συνεχίσουμε».about:blank

  Για τον αγωνιστικό χώρο: «Είναι και για τις δύο ομάδες δύσκολα να έχουν κυκλοφορία. Έπρεπε να προσαρμοστούμε και να μειώσουμε τα λάθη. Κάναμε φάσεις, τελείωσε το ματς. Όταν δεν μπορείς να νικήσεις δεν πρέπει να χάσεις. Είχα πει πως πρέπει να πάρουμε κάτι. Κοιτάμε το επόμενο ματς».

  Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Πρέπει να πάρεις ψυχολογία, να κάνεις καλά παιχνίδι. Ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα κι ας θέλαμε τη νίκη. Τώρα πάμε στην έδρα μας να πάρουμε κάτι καλό. Για να πάρουμε αποτέλεσμα θα πρέπει να έχουμε πολλά. Να μειώσουμε τα λάθη. Πάμε να κάνουμε καλό ματς με τις καλές ομάδες και πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά».

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.