Μουράτι: «Ο Γιοβάνοβιτς έχει τον τρόπο να χτίζει ομάδες – Εργαλείο ο Τσοκάι»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και του Πανσερραϊκού Έντβιν Μουράτι μίλησε τόσο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσο και για τον συμπατριώτη του Ένις Τσοκάι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλβανός ατζέντης στο sdna.gr

«Ο Γιοβάνοβιτς είναι ένας ικανότατος προπονητής. Ξέρει να δουλεύει με τους μικρούς σε ηλικία παίκτες, να τους εξελίσσει και να παίρνει το καλύτερο απ΄αυτούς. Δουλευταράς έχει τον τρόπο να…χτίζει ομάδες» τόνισε αρχικά ο Αλβανός ατζέντης κι άλλοτε παίκτης των Ηρακλή – Πανσερραϊκού και πρόσθεσε:

«Την περίοδο όπου έπαιζα στον Ηρακλή και τον είχα προπονητή, έδινε πολύ μεγάλο βάρος στα κομμάτια της τακτικής και της τεχνικής. Ξέρει να μιλάει στη…ψυχή των παικτών και να παίρνει το 100% από τον κάθε ποδοσφαιριστή. Οι παίκτες στις ομάδες του Γιοβάνοβιτς παίζουν και για τον προπονητή. Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει να κάνει σπουδαία δουλειά στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας πραγματικός τζέντλεμαν που αγαπάει τρομερά τη δουλειά του».

Αναφορικά με τον συμπατριώτη του, Ένις Τσοκάι ο Μουράτι ανέφερε:

«Πρόκειται για μια πολύ καλή μεταγραφική κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού. Ο Τσοκάι παρουσιάζει διαρκή εξέλιξη τα τελευταία χρόνια και κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα. Καλός τεχνίτης, εκτός από τη μαχητικότητα που βγάζει στο χορτάρι ένα από τα μεγάλα του προσόντα είναι πως…βλέπει γήπεδο. Ιδιαίτερα κινητικός και τρεχαλατζής, τα δίνει όλα κι είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος. Είμαι βέβαιος πως θα εξελιχθεί σε ένα πολύτιμο…εργαλείο στα χέρια του Γιοβάνοβιτς».