ΜΥΘΙΚΟ: Σουτάρει με 75% στα τρίποντα ο Φριντέτ!

  Ο Τζίμερ Φριντέτ έχει μπει στην νέα σεζόν φουριόζος και οι επιδόσεις του στα σουτ προκαλούν ίλιγγο, υπάρχει και μια όμως που είναι πραγματικά απίθανη.

  Ο Αμερικάνος έχει μια συγκεκριμένη φήμη που τον ακολουθεί αναφορικά με την ικανότητά του στα σουτ την οποία επιβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία.

  Όμως το ποσοστό του στα σουτ τριών πόντων στο πρωτάθλημα είναι βγαλμένο κυριολεκτικά από άλλο πλανήτη. Χωρίς καμία υπερβολή θα το ζήλευε ακόμα και ο Στεφ Κάρι.

  Ο Τζίμερμαν στις πρώτες 9 αγωνιστικές EKO Basket League σουτάρει πίσω από τα 6.75 με το μυθικό 75,6%. Ναι, καλά διαβάσατε… 75,6%!

  Κάποιος θα πει βέβαια ότι το ποσοστό είναι τόσο υψηλό γιατί ο Φριντέτ έχει παίξει μόλις 6 ματς και δεν έχει πάρει πολλές προσπάθειες. Κι όμως δεν έχει πάρει ούτε 5 ούτε 10 σουτ αλλά 37 από τα οποία έχει ευστοχήσει στα 28!

  Εννοείται πως αυτό το νούμερο είναι μοναδικό και αν ο Αμερικάνος διατηρήσει το ποσοστό του σε αυτά τα επίπεδα θα σημειώσει μια πραγματικά ανεπανάληπτη επίδοση γράφοντας ιστορία με ένα ρεκόρ που δεν θα ξεπεραστεί ποτέ!