Να ξεκινήσει με το δεξί θέλει ο Παναθηναϊκός (20:00, Cosmote Sport 2), ο οποίος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα της Super League.
Μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ στη διαδικασία των πέναλτι, οι «πράσινοι» ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για την 1η αγωνιστική της Super League, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στο «τιμωρημένο» ΟΑΚΑ, καθώς το «τριφύλλι» κουβαλά την τιμωρία μίας αγωνιστικής από την περσινή σεζόν.
Ο Ντιέγκο Αλόνσο αναμένεται να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, καθώς εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν. Παράλληλα, μη διαθέσιμος παραμένει ο Μπάλντοκ, ο οποίος δεν έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του. Αντίθετα, ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αναμένεται να πραγματοποίησε ο Φίλιπ Μαξ.
Η «πράσινη» αποστολή:
Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Κάτρης.
Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 20:00 ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 2 HD.
Διαβάστε επίσης…
- Θύρα 7: «Επίθεση» σε Γιαννακόπουλο μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα playoffs
- ΒΟΜΒΑ: Η ΕΟΚ θέλει να δώσει «χάρτινο» πρωτάθλημα στον Αθηναϊκό
- Διαμαντίδης: «Θέλω να παίξω τον Ολυμπιακό στο final four»
- Το μήνυμα του Γιαννακόπουλου μετά την πρόκριση στα Playoffs (pic)
- Αταμάν: H δήλωση του για την πρόκριση στα playoffs της Ευρωλίγκα








