Ανουάρ: «Να τιμήσω την φανέλα του θρυλικού Καραγκούνη»

Σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο ο Ανουάρ Τουχάμι μίλησε για την ιδιαιτερότητα του αριθμού που διάλεξε στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο 25χρονος αποφάσισε να φοράει το νούμερο 26 την φετινή σεζόν. Πρόκειται για τον αριθμό που φορούσε στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στον Παναθηναϊκό ο ζωντανός θρύλος του συλλόγου, Γιώργος Καραγκούνης!

Παρακάτω όσα είπε ο Μαροκινός μέσος για το γεγονός ότι επέλεξε να φορέσει το νούμερο που είχε στο παρελθόν ο Γιώργος Καραγκούνης: «Και ποιος δεν γνωρίζει τον θρυλικό “Κάρα”; Είναι ένα ιστορικό όνομα και δεν ήξερα αρχικά ότι είχε φορέσει κι εκείνος τη φανέλα με το νούμερο 26. Απλά έτυχε όταν μου πρότειναν κάποιους αριθμούς, να είναι ελεύθερο το νούμερο 26, το οποίο μου αρέσει. Όταν λοιπόν επέλεξα αυτό το νούμερο, ενημερώθηκα ότι το είχε φορέσει και ένας μυθικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος άφησε εξαιρετικά αποτυπώματα και από την πλευρά μου θα κοιτάξω με πολλή δουλειά να τιμήσω τη φανέλα με το νούμερο 26 και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ στο γήπεδο για να φανώ αντάξιος της φανέλας, αλλά και της εμπιστοσύνης».