Να βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό ζητάνε από τον Αλαφούζο!

Προσπάθεια να πειστεί ο Γιάννης Αλαφούζος να βάλει κάποια λεφτά στο ταμείο της ομάδας γίνονται τις τελευταίες ώρες στον Παναθηναϊκό.

Στόχος είναι να βάλει ο Αλαφούζος τη δόση του Οκτωβρίου(1.300.000), ώστε να μην αποχωρήσει κανένας ποδοσφαιριστής ελεύθερος μέσω προσφυγής.

Στη συνέχεια, όλο το ρόστερ θα είναι προς πώληση, με την ελπίδα να βρεθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ρευστό για να μη ”σκάσει” η ομάδα κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, δε φαίνεται να συγκινείται ιδιαίτερα πάντως, καθώς δεν αναμένεται να βάλει πάνω από 300.000-400.000 ευρώ.

 

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...