«Να βάλουμε τον Διαμαντίδη πρόεδρο στον ΕΣΑΚΕ»

  Το SDNA έχει το παρασκήνιο από την επεισοδιακή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ και τις «κοκκορομαχίες» ανάμεσα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

  Ποιος θα είναι αυτός; Ουδείς μπορεί να γνωρίζει. Ο Ολυμπιακός ζήτησε αλλαγή του καταστατικού, ώστε να μπορεί να μπει πρόεδρος, που σύμφωνα με αυτά, που ισχύουν τώρα, δεν επιτρέπεται να μπει. Ενας μάνατζερ-πρόεδρος δηλαδή, σε αυτό το μοντέλο. Αίτημα, στο άκουσμα του οποίου οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού γέλασαν. Με τον Μάνο Παπαδόπουλο να ρωτάει τους «ερυθρόλευκους» γιατί εδώ και 10 χρόνια δεν έθεσαν θέμα του καταστατικού και επίσης ότι αφού θέλουν τόσο πολύ έναν μάνατζερ, να προσληφθεί, αλλά ανεξάρτητα με τον πρόεδρο.

  «Να βάλουμε τον Διαμαντίδη πρόεδρο στον ΕΣΑΚΕ. Ξέρει το μπάσκετ καλύτερα από όλους» είπε κάποια στιγμή ο Παπαδόπουλος, για να πάρει απάντηση από τον Γιώργο Σκινδήλια, εκ των εκπροσώπων του Ολυμπιακού στη συνεδρίαση: «Και να τον φέρεις, θα βγει, αφού έχετε την πλειοψηφία».

  Θέση, που υπερτόνισε ο επίσης παρόντας, Παναγιώτης Αγγελόπουλος (ήταν μαζί με τον αδερφό του, Γιώργο Αγγελόπουλο): «Αφού έχεις τόσα σωματεία από πίσω σου…».

  Οπως αναφέραμε, η συνεδρίαση ήταν επεισοδιακή με τον Γιώργο Σκινδήλια να κατηγορεί τον Μάνο Παπαδόπουλο για τον Μιχάλη Μελή: «Εσείς τον φέρατε, τον βγάλατε πρόεδρο και καταστρέψατε τον ΕΣΑΚΕ» είπε χαρακτηριστικά ο άνθρωπος του Ολυμπιακού με τις συγκρούσεις να συνεχίζονται και τους Πειραιώτες να λένε στους «πράσινους» ότι «όλο ενεργείτε κρυφά. Ετσι, πήγατε κρυφά και στον ΟΤΕ για συμφωνία, για την τηλεόραση».

  Για να απαντήσουν οι Κυπελλούχοι Ελλάδας ότι «είναι ψέμματα, δεν πήγαμε ποτέ».

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »