Νέα δεδομένα για Παναθηναϊκό και Ευρώπη!

Νέα δεδομένα προκύπτουν στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια μετά από τον αποκλεισμό της ΑΕΚ στο Κύπελλο, αλλά και την εισήγηση στην επιτροπή Δεοντολογίας για αφαίρεση βαθμών στον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός απομακρυνόταν όλο και περισσότερο από την Ευρώπη με τα τελευταία του αποτελέσματα, ωστόσο τα δεδομένα δείχνουν να αλλάζουν.

Αρχικώς, η ΑΕΚ αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και έτσι καλείται να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο μόνο από τις θέσεις του πρωταθλήματος. Αν η Ένωση είχε προκριθεί στον τελικό και κατακτούσε το Κύπελλο Ελλάδος, τότε αυτομάτως θα έπαιρνε το εισιτήριο της 4ης θέσης για Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός θα έμενε έτσι κι αλλιώς εκτός.

Παράλληλα, με τη χθεσινή εισήγηση στην επιτροπή Δεοντολογίας για αφαίρεση βαθμών στον Άρη, τα δεδομένα ενδέχεται να αλλάξουν ριζικά. Εάν επιβληθεί η εν λόγω ποινή (-6 στο τρέχον πρωτάθλημα), το «τριφύλλι» θα βρεθεί στο -1 από τους Θεσσαλονικείς!

Έτσι, οι «πράσινοι» καλούνται να μειώσουν τη διαφορά από τον Άρη στις εναπομείνασες αγωνιστικές και θα έχει σοβαρή πιθανότητα να πάρει τη θέση του για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Πάντως, ακόμη κι αν δεν επιβληθεί η ποινή, ο Παναθηναϊκός είναι ακόμη εντός του παιχνιδιού της Ευρώπης, με τη διαφορά πως εξαρτάται κι από αποτελέσματα άλλων.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.